erphan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 384
- İsim
- Erhan
- Bisiklet
- Scott
Arkadaşlar merhaba
bir hafta önce açtığım konuyu okuyanlar bilir; zaten bir şehir bisikletim olduğu için, max. 1000 tl bütçe ayırıp, yol bisikleti almaya karar vermiş ve Bianchi slr 400 ve Btwin Triban 3 arasında kararsız kalmıştım. bugünlerde kararım biraz değişti! yol bisikleti almak istememin 1. sebebi, eşimle beraber sürmek ve turlamak ( hatta 16 yaşındaki yeğenim de almamı çok istiyor zira maalesef bisikleti yok), 2. sebebi ise, çocukluğumdan beri hep içimde bir uhde olan yarış (yol) bisikleti sahibi olmaktır. eee, 80'lerde geçti çocukluğum
eveet, kararım değişti çünkü, bisikleti almak konusunda bir acelem yok( hıı bana kalsa hemen yarın aliim ama...) köşeye biraz para ayırıp, olmadı birkaç ay sonra ya da sonbahar-kış gibi alabilirim. bütçe meselesi sonuçta. ben, bugünlerde, almışken orta karar bişey olsun istiyorum; beni memnun etmeli, yarı yolda bırakmamalı, almışken bir kere alacağım ( zaten yaş oldu neredeyse 42). öyle, 2 sene sürerim, olmadı sonra satıp daha iyisini alırım gibi bir düşüncem yok. sonuçta bir hobi kullanıcısıyım, senede en fazla 1-2 ay süreceğim. ama 1000 tl ye dandik birşey almaktansa, bütçeyi biraz daha arttırıp orta seviyede birşey almak daha mantıklı diye düşünüyorum. bu sebeplerden dolayı, görüntü olarak beğendiğim( benim bisiklet ile uyumlu), Carraro race 052 almayı düşünüyorum...
Bu model ve tercihim hakkında, yorum, öneri ve varsa eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar. hepinize şimdiden teşekkür eder, kazasız ve keyifli pedallar dilerim. hoşça kalın dostlar...
Bu model ve tercihim hakkında, yorum, öneri ve varsa eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar. hepinize şimdiden teşekkür eder, kazasız ve keyifli pedallar dilerim. hoşça kalın dostlar...