Scudo Sports

Carraro Quattro 19 Yeni kısrak

Scudo
Makine güzelmiş. Carraro nun sitesinde teknik bilgi yok ama vahşi bir duruşu var hayırlı olsun.

Evet, güzel makine, güle güle kullanın. Yalnız aktarıcı çok gergin duruyor, zincir kısa mı yoksa bana mı öyle geldi?? Ya da yanlış vites kombinasyonu mu kullanmışsınız acaba? Aynakolda en büyük dişli, rublede de en büyük dişli seçili gibi duruyor yanlış görmüyorsam.

Aynen. Vitesleri yanlış kullanıyorsunuz.

Kullanım :

Ön attırıcı 1'de iken arka attırıcı 1-2-3

Ön attırıcı 2'de iken arka attırıcı 4-5-6 ( 3'de kullanılabilir )

Ön attırıcı 3'de iken arka attırıcı 7-8 ( 6'da kullanılabilir )

Bunların dışında kullanımınız da, zincir çapraz geldiği için arka attırıcıya zarar verdiği gibi zincirede zarar verir hatta, kopmasına neden olabilir.

Bir sorum olacak. Kullanılan lastik nedir ? Çok hoşuma gitti. :)

İlk defa gördüm bu modeli şekilmiş :) Daytonayla aynı sanki herşeyi.Çakma mı bu :D

419 Compact mış :)

(link)

edit:pardon buda değil :)

@Ersin Erbeden

Ersin ben de yeni görüyorum. Tekerlekleri çok hoşuma gitti. Mesaj yazdık ama cevap gelmedi. :D

Güle güle kullan kazasız belasız kaç lira?

Lastikler Rubena Cobra sport 26x1.90

TREAD NAME TREAD PATTERN TYRE SIZE ALT. MARKING GROUP CONSTR-UCTION TPI TREAD COMPOUND TECH. INFLATION (kPa) LOAD CAPACITY (kg) WEIGHT (g) USERS LEVEL RI CODE
COBRA V58 50 - 559 26 x 1,90 - Sport 29 OC - 450 137 680 Sport 1 951156

Carraro 436 özel seri kadro.Beğenilirse 2013 model 436 kadrolar bu şekilde piyasaya çıkabilir.

Haklısınız
O an vites geçişleri elle test edilirken ön vites büyük dişlide arka vites küçük dişlide bırakıldı.Bu şekilde kullanılmıyor.Ancak yokuş aşşa inerken bu kombinasyona geçiliyor

Yurtdışı değil yani.Gerçi manisada olunca fabrikadan halka :)

@Ersin Erbeden

Carraro markasının Türkiye pazarında Önemli hedefleri var.Bununda müşterilere yansıması olumlu olacak.2013 yılı hedefleri çok büyük.

aman sakın o lastiklerle toprağa girme ben girdim düştüm yaralarım iyileşmek bilmedi :)

Geri