Scudo Sports

Carraro Prizma mı Salcano City Sport mu ?

Tepki
2
Uzun araştırmalar sonucu seçeneklerimi 2 ye indirdim. Ya Carraro Prizma alıcam ya da Salcano City Sport 21 vr. Fakat çok kararsız kaldım. Forumlarda ve internette genel olarak Salcano hakında çok eleştiri okuduğum icin biraz soğudum Carraro ya daha yakınım ama hala kafam karışık. Sevgili Forum sakinlerinin de fikrini almak istedim şimdiden teşekkürler cevaplarınız icin.

(link)
(link)

Scudo
İkisi de güzel. Hangisi görsel olarak hoşuna gidiyorsa onu al. Gerisi teferruat bu kategori ve fiyat aralığındaki bisikletler için. Zaten alınabilecek en iyilerine kadar indirmişsin seçenekleri...

Teşekkür ederim birde izmirdesiniz galiba nereyi önerirsiniz almak icin ve yardımcı olmaları acısından ?

Bisikletleri yakından gördünüz mü bilmiyorum ama Prizma'nın çok karizmatik bi görünüşü var :) Diğer yandan Salcano da çok sportif...

Carraro diyorum

Carraro prizmayı test ettim gerçekten çok keyifli ve duruşu da güzel, salcano biraz ucuz gözüküyor onun yanında (göreceli olarak tabi)

İki bisikletin de birbirine karşı muazzam bir üstünlüğü veya ezikliği yok. Hangisi tercih edilirse edilsin iş görür. Bu noktada da bisikletleri bizzat görüp göze daha çok hitap edeni seçmek daha doğru olur. Bu fiyat aralığında zaten bisikletlere genelde benzer parçaları takıyorlar. Demek istediğim birisine 75, diğerine 200 liralık maşa takılmıyor yani. Beni bir Salcano City Sport 24 VS kullanıcısıyım ancak Carraro Prizma da gerçekten hoş bisiklet ve bir tur binme şansım olmuştu. Amortisör takıntım olmasa da açıkcası alacaktım.. Salcano'yu yanıltmayım ama sadece Sundu Bisiklette bulabilirsiniz zannedersem. Carraro birkaç yerde var. Doruk Bisiklet mesela.

Teşekkürler yardımlarınız icin benimde gönlüm carraro dan yanaydı genel olarak da carraro denilmiş umarım güzel bir yol arkadaşı olur bana :)

• Beğen
Tepkiler: Mutlu Köksal
Geri