Scudo Sports

Carraro mu, salcano mu?

Tepki
1
Bisiklet
Focus
Beyler 2 seçenek arasında kaldım acaba hangisinin kadrosu daha iyidir başka tavsiye edebileceğiniz modeller varsa sevinirim

(link)

(link)

Scudo
Salcano 1 adım onde vıtes sıstemı olarak acera daha ıyı yanı salcanoda olan

Salcano herzaman diğer markalara göre donanım ve kalite konusunda cimri değildir. Önerim salko :)

bazı arkadaşlardan forumda salcanoda kadrosunun kalitesi ve servisinde ki sorunlar yüzünden kötü eleştiriler gördüm buda karar vermemi zorlaştırdı .

Bende gordum onları o sadece satıcının yaptıgı pislik kadro olarakta kırılma gıbı seyler olmuyormus yanı abartılıyorbıarzda salcano turk malı hem daha fazla ındırım yapabılırsınız tekrar soyluyorum salcano

Tşk. yorum için aslında salcano kullanna ve carraro kullanan kişiler tecrübelerini yazsa benim gibi yeni kullanıcılar tercihlerini daha rahat yaparlar.

carraro arge çıkışlı bir bisiklettir ilerde pişman bırakmaz...

kesinlikle carraro derim. babamda carraro 224 var, 225le arasında sadece fren farkı var. kadrosu çok çok iyi diyebilirim. ben salcano kullanmama rağmen, carraroyu kesinlikle tavsiye ediyorum. salcano genelde donanım olarak üstün oluyor ama altus gayet stabil, bence yeterli gelecektir.

salcano belki donanım olarak biraz daha iyidir ama kadro görüntüsü çok biçimsiz geliyor bana carraro daha hoş duruyor salcanonun eksik yanlarından birisi zaten bu sanırsam hemen hemen tüm modellerinde kadro yapısı çok biçimsiz

Tip ve janta bakarak Carraro daha çok hoşuma gitti. Özel örüm (gruplu telleri olan) jantlar daha sık akort sıkıntısı çıkarabiliyormuş.
Ben de bu aralar şehir bisikleti bakmaya başladım.

kesinlikle carraro diyorum bir carraro sportive 225 kullanıcısı olarak :) arkadaşlar yanlış anlaşılmasın amacım reklam yapmak falan diil. ama bence bu fiyata daha güzel görünümlü bi bisiklet bulmak zor. ben baya bi araştırdım almadan önce. tabiiki 1500 tl veya o civarlarda çok daha şık ve özellikli bisikletler var ayrı...fakat, salcano ve carraro yu yakından gördüğünüzde eminim bana hak vereceksiniz.

Bende carraro sportive 225 kullanıcısıyım.Bisikletin görünüşü olsun sürüşü olsun herşeyiyle kusursuz tabi kişiden kişiye değişebilen bir durum.

arkadaşlar, ben 40 yaşında , memur bi insanım Ankara da yaşayan. hiçbir firmayla, mağazayla ya da dükkanla bi alakam yok.zaten yaklaşık 20 senedir bisiklete bindiğimde yok. teknik konularda, özellikle donanımla ilgili pek bi bilgim yok, ama tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim, carraro sportive serisi ki ben de 225 var, bu fiyat aralığında olan bisikletler arasında en iyisi. 225 zaten görünüş olarak süper. kilitlenen maşası, hd disk freni, 24 vitesi(altus olabilir ama bence gayet yeterli), çok hafif alimünyum kadrosu ile bence alınası( 850-950 tl bütçe). ama sizin bütçeniz 1200 tl nin üzerinde,hatta 1500 tl ise çok daha iyi donanımlı ve şık bisikletler var piyasada. yerli üretim, sedona vs.yabancı üretim
specialized,cannondale,scott,trek v.s.... bence en güzeli yakından görüp bisiklete dokunup, hatta varsa şansınız sürüp ööle almanız. naçizane...

Ben Sportive 224 alacaktım , mersinde yetkili satıcı bulamadığım için city sport 30 aldım . Fakat carraro bisikletler çok daha karizma . zaten donanımsal olarak yakın bütçe bisikletlerde fark yok tipine bakıp alın :)

Ben Carraro derim. Kendim 224 modelini kullanıyorum. 1 aydır kullanıyorum şu ana kadar donanım açısından hiçbir sıkıntısını görmedim. Daha önce Daytona 436 (MTB) kullandım onda da hiçbir sıkıntısını yaşamamıştım. Salcanoyu hiç kullanmadım ve genel şikayetlerden dolayı da hiç bakmadım.

Eğer V-fren modellerini düşünürsen ve 1050 tl bütçen var ise Salcano yerine Scott sportster 50 yi tavsiye ederim. (link)

kesinlikle carraro öneriyorum...

Selam arkadaşlar
Bir konuda yardım istiyorum
carraro sportive 225 peşin 890+kargo
salcano xrs850 700 880 tl kargo dahil 12 taksit (internette 1250-1300 tl arasında)
Salcano City Sport L 21Vs 700C Şehir Bisikleti 495 tl kargo dahil 12 taksit
Salcano XRS 800 700C Yarış Bisikleti 625 tl kargo dahil 12 taksit
görüntü olarak carraro sportive 225 çok hoşuma gitti ama diğerlerindeki indirim kafamı karıştırdı. Bir de çevremde herkeste Salcono var sanki, görüntüsü çin malı gibi bu kadar iyi mi. 44 yaşındayım, 30 yıldır bisiklet kullanmamışım, amacım şehirde gezi ve spor amaçlı, günde 20-30 km yapmayı planlıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla.

başlığınıza müdahil oluyorum affedin ama bende bu gün benzer bir karmaşa içindeyim..
Sıfır Carraro Elite man mi alsam, yoksa aynı fiyata 2. el Salcano İstanbul mu alsam bilemedim..

Geri