Scudo Sports

Carraro mtb?

Tepki
9
Bisiklet
Specialized
arkadaşlar Carraro marka kadrolar sizce nasıldır? sonuçta prof. olarak kullanmayacağım bisikleti yada yarışlara katılmayacağım. tamamen doğa turlarında, dağ bayır dolaşacağım gerektiği yerlerde patikalara gireceğim. kadro dayanımları gerçekten de dedikleri kadar benim kullanacağım duruma göre zayıf mı kalır??
teşekkürler..

Scudo
yaklaşık 1 yıldır carraro 436 d daytona kullanıyorum.çok uzmanlığım yok ama kullanırken bana sağlamlık hissi veriyor görünümde oldukca iyi ben memnunum.ağır arazi şartlarında kullananlar daha güvenilir bilgiler verebilir.
yorumları bende bekliyorum bakalım güvendiğim kadar varmı.

Carraro kadrolardan yana hiçbir sıkıntınız olmasın. Her tip yol ve arazi koşulunda güven içinde kullanabilirsiniz.

Carraronun kadrolarına güvenebilirsiniz...

Arkadaşımda da carraro daytona 436 var heryerden atladi zipladi her türlü araziye de girdik daha banamisin demedi bu nisan da 2.yilini doldurmus oldu Tas gibi kadro carraro ya güvenebilirsiniz

Ben carraro 1051 d kullanıcısıyım.Eymir arazilerinde en ağır yerlere girdim ç.ıktım hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana.Güvenmeden kullanabilirsinzi :)

1 gün önce carraro daytona 436D aldım. daha önceden market malı beldeyama kullanıyordum. inanırmısın eşekten inip ferrariye binmek gibi birşey oldu:D

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
bende carraro 475 j race var hiçbir sorun yaşamadım yaşıyacagımı da düsünmüyorum...carraro için bu önyargıyı da anlayabilmiş degilim...

beldeyma ile kıyaslamaya girmeyelim zaten bence :) bu kanı nerden oluştu dersen forumdaki bazı yorumlardan ve birkaç bisikletciden.. max. günde 100-150 km arası yol yapan birisiyim, tabi bu arazi şartlarında bukadar olmuyor. yeni alacağım mtb nin çıkacagım uzun turda beni yarı yolda bırakmasını istemiyorum. baska markalara baktıgımda carraro kadar yuksek donanımları aynı fiyata bulmam imkansız, bu da doğal olarak kadroların ucuz oldugunu gösteriyor ve insan ister istemez soruyor acaba diye?
umarım acıklayıcı olmustur..

• Beğen
Tepkiler: Sait Hislioğlu
Geri