Scudo Sports

Carraro Manifesto'ya gereksiz anlamlar yüklemek

Aydan çelik manifesto vardı 2. El 1300e param olmadığı için alamadım içimde ukte kaldı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@BenMeteDeliMete Selamlar, 2 ay önce 18 vites olan versiyonundan satın aldım, ben de drop bar'a çevirmek istiyorum ama 3.000 küsür fiyat çıktı, zaten bisikleti 3800'e aldım:) Size kaça patladığını öğrenebilir miyim rica etsem?

@BenMeteDeliMete Selamlar, 2 ay önce 18 vites olan versiyonundan satın aldım, ben de drop bar'a çevirmek istiyorum ama 3.000 küsür fiyat çıktı, zaten bisikleti 3800'e aldım:) Size kaça patladığını öğrenebilir miyim rica etsem?
Ben jant seti fren/vites seti drop bar vs hepsi 3000 ama 2 sene oluyor biz yapalı 😊 Sağolsun seti aktaran arkadaşım yardımcı olmuştu 😊

• Beğen
Tepkiler: Sirguysales
Ben jant seti fren/vites seti drop bar vs hepsi 3000 ama 2 sene oluyor biz yapalı 😊 Sağolsun seti aktaran arkadaşım yardımcı olmuştu 😊
Sizdeki set nedir? Gördüğüm kadarı ile hidrolik kullanmışsınız.

Hidrolik için aldığınız fiyat 3000 ise şuanda bakınca normal gibi. Bildiğim kadarı ile sti hidrolik en alt grup set tiagra var. GRX setlerde yeni çıktığı için fiyatı yüksektir diye tahmin ediyorum. 2x10 için bildiğim kadarı ile sıfırda en uygun set bu var (link)

• Beğen
Tepkiler: Sirguysales
@undefined evet tiagra hidrolik set var üzerinde. Jant olarak shimano rx05 jant seti ve ekstra üzerinde koozer m490 göbekler ve ekstra orta göbekte seramik rulmanlar var. Biz o zaman da her şey üzerinde Değişim yapmıştık. Hidrolik olarak şuan yapılmak istenilirse, elinizde set yoksa biraz masraflı oluyor malesef 😔

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Şu an bu bisikleti 2 aylıkta olsa satıp drop barlı yeni bisiklet almak daha uygun fiyatlı olacak sanıyorum :) herkese cevapları için çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: BenMeteDeliMete
Geri