@Mehmet Metin LeventAnkara'lı birini görmüşken sorayım. Geçici bir sebeple bir kaç gündür Ankara'dayım. Buralarda hiç bisiklet yolu görmedim. Bana denk gelmemiş olabilir mi?
@Sergüzeşt
Ankarayi, bir önceki belediye başkanı otoban olarak tasarladı. Ben bile bazen, otomobillerin ihtiyacı olan oksijene ortak olduğum için bu şehirde, kendimden utanıyorum.
@halil halil o zaman bir fotoğraf da benden gelmesi farz oldu yarına
@CeRKeZ yüksek hız derken kaç km gibi hızlarda ? yol bisikleti deneyimim çok olmadığı için soruyorum bunu manifesyoda ufak bir zorlama ile 40km hızlarda gidebiliyorum aynı güç(efor ne ise ) ile yol bisikletlerinde daha hızlı gidebilir miyim? (kalite olarak aynı bir bisiklet diyelim carbon falan olmadan )
@kaanmertcelik
şuanda salcano xrs 030 apex kullanıyorum manifesto 45-50den sonra pedal boşa dönerken bununla aynı yolda 65+ hızları görebiliyorum. Ayrıca manifesto ile aynı yollarda 28-29km/h ortalama yapabiliyordum çünkü daha fazlasına oran yetmiyordu şuanda aynı yollarda 35-36 km/h ortalama yapabiliyorum.
@kaanmertcelik
imageupload.co.uk fotonun linkini vermeyip site linkini veriyor. o yüzden atılmamış.
(link)
buradan atılabilir.
Bisiklet yakıyor bu arada
@ulasjazz direk söyleyim kıyamam görüntü bozulur Yağmurlar sırasında mosso legarda 1821 V firenli bisikletimi kullanıyorum manifestoya yağmurda kıyamam yazık ona
@kaanmertcelik ama bisiklet sayfasında fiyatı gözükmüyor büyük ihtimalle üretimi durduruldu bence.Bence zamlar olması gerektiği gibi diğer firmalar gibi çok uçurum yok eski fiyatlara göre