Scudo Sports

Carraro Manifesto!

insan bi sayar

Scudo
@burakncn alırsın İnşallah Dostum:) Güzel bisiklet valla ;)

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@Fixie Cem aynan dostum bilmiyorum kaç vites olduğunu alırken de bakmadım. 21 vites 27 vites çok önemli değil benim için20-30 arası gidip giderken nasıl tepkiler verdiği önemli bisikletin.

@caesar usta açıkcası şehir içinde sağa sola gitmeye haftasonu biraz turlama amacıyla aldım bunu kullandığım kadarı ile de tatmin edici. Hızlanmadı da bana yeterli he mükkemmel mi 2 bin liralık bisikletin ne kadar mükemmel ise o kadar mükemmel

@burakncn insan olan sayar sen hayvansın saymamışsın dersen üzülürüm. Onun dışında hayatımda ölümcül bir sorun değil kaç vites olduğu. Seninki kaç vites benim benimki daha fazla diye bir hevesiniz varsa bilemem 20-30 arası rahat rahat götürsün yokuşta rahat ettirsim vites geçişleri iyi olsun yeter bunlarda bana yetiyor

• Beğen
Tepkiler: caesar
@caesar eğim oranı kadar eğimli yolun uzunluğu da önemli tabi:) geçen bir tur atma imkanım oldu gerçekten şehir içi için yeterli bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: caesar
@mahden aynen öyle. Şehir için süper bir bisiklet. Uzunluk fazla yoktu Dostum :) 300 metre ancak . :)

Aklıma takılıp duruyor, şu bisikletin ön tarafına vites gurubu koyup, disk fren yerine v fren yapsalar idi maliyet ne kadar fark ederdi? Bence dizayn konusunda bir handikap bu. (Şehir de kullanmak amacı ile satılan bir bisiklet, gezi amacı ile düşük viteslerde kullanmasi mantıklı) (Ani fren, zor yol koşullarında fren, hızlı yavaşlama gibi avantajları olsa da disk frene verilecek para neden ön vites grubuna verilmesin?)

GM 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ulasjazzSora aynakol ve vites kolunu satın almayı düşünüyorum.

@ulasjazz usta haklısın ama 30km ile az performanslı güzel yol yaptım vites sonra olmadan. Sona gelse (kondisyon yetse) daha da artardı. Yokuşlar için ise birşey diyemiyorum haftasonu planlarda aksilik olmaz ise güzel bir yokuş antremanı yapacağım ondan sonra yokuşlar ile ilgili daha net yazabilirim.

@caesar
Hızlanma sorunu derken ortalama ne kadar bir hıza ulaşılabiliyor ? Mesela 40-50 km/s aralığında rahat yorulmadan götürür mü ?

@yavuzkosar

Hocam arkadan hafif rüzgar ile 40km rahat rahat gittim son viteste olmadan üstüne de çıkabilirsin ama o kondisyon bende yok :D

@mahden 50km ile çok gidemiyorum zaten hocam belirli şartlar sağlanırsa anca :D

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
@yavuzkosarBir kere ön krank 42, 50 olsa evet yapı olarak yüksek hızlarda kullanılabilecek bir bisiklet. Sadece düşük vitesler de değil yüksek viteslerde de bir handikapi var manifestonun. Ama sakın yanlış anlamayın direk paranı geri iade veriyoruz deseler vermem bisikleti. Şöyle bir piyasaya bakarsanız 2000 TL ye bu kadar güzel bir bisiklet alamazsınız. Sora 3 lü ön ayna kolu (370tl) ve 3 lü vites kolu (200tl) takarak 4000 TL üstü kalitede bir bisiklet elede edilmiş olacak. (Karbon maşa hariç)

• Beğen
Evet manifesto fitness bike statüsüne sokulabilecek bir bisiklet ama speeder gibi (ön ve arka teker arasındaki mesafe normalden kısa) çabuk hızlanma amaçlı bir kadroya sahip değil.
Manifesto daha dengeli uzun yol da yapılabilir bir bisiklet.

Cok iyi bir performansı var. V fren isteme nedenim yolda bozulduğunda kendimin yapabilme olanagimin olmasından, performansını begenmediğim için değil.

@burakncn insan olan sayar sen hayvansın saymamışsın dersen üzülürüm. Onun dışında hayatımda ölümcül bir sorun değil kaç vites olduğu. Seninki kaç vites benim benimki daha fazla diye bir hevesiniz varsa bilemem 20-30 arası rahat rahat götürsün yokuşta rahat ettirsim vites geçişleri iyi olsun yeter bunlarda bana yetiyor

İnsan olan sayar demedim ki ben bak :
@Şeffaf

Hem tanımadığın birine böyle hitap etmek hangi delikanlıya yakışır? haddime mi düşmüş, estağfurullah. Ondan da bir önceki mesajda arkadaş sormuş kaç vites, saymadın mı gibisinden. Ben de ince bir latife yaptım insan bi sayar şeklinde. Bneim de beğendiğim ve sahip olmak istediğim nacizane ürünlerden birisi. Güle güle kullan.

nick değiştirdim ben

@ulasjazz
Hocam bisiklet çabuk hızlanmaya uygun bir bisiklet değil diyorsunuzda.

Manifestonun kadrosu carraro cr serisinde kullanılan kadrodur.

Arkadaşlar bende de 2063₺ olan versiyondan var ve dropbar takmak istiyorum aynı zamanda ön dişliyi büyütmeyi düşünüyorum çünkü 9. viteste 45-50km/h yi geçince dişli oranı düşük kalıyor yardımcı olabilecek birileri var mı acaba nasıl yapılır nasıl edilir neler gereklidir?

• Beğen
Geri