Scudo Sports

Carraro Manifesto!

@caesar peki 9lu hidrolik vites kolunu nerden bulabilirim hidrolik fren için

• Beğen
Tepkiler: caesar
Scudo
@Yankı
Mekanik fren yapabilirsin veyahutta kalipere kadar mekanik sistem gelip kaliperde hidrolik sistemle çalışan ürünler mevcut.

Bugün bisikleti test ettim arkadaşlar. Tahminimden daha iyi çıktığını söyleyebilirim. 4 km %5 ortalama eğimli bölümü bile en düşük vitese getirmeden çıkabildim. Bisikletin tek yaprak olması pek fazla etkilemedi açıkçası. Şehir içinde ve turlarda kullanmak için ideal bir bisiklet. Kadronun üzerindeki yazıları okuya okuya sürdük

Merak ettiğim şey şu tura
gitmek için arka bagaj delikleri varmı ??

@ulasjazz hocam bisiklette bagaj delikleri mevcutmu

• Beğen
@Faruktikan hocam yok arka bagaj . Ama ben kadroya bağlanan bagaj aldım . 20180220_173309.jpg

Dostum bir ucu sele borusuna bağlanıyor. Diğer iki ucu arka maşaya bağlanıyor. Gayet sağlam.

@caesar anladım hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

@caesar hocam bir soru daha sorucam bagaj yanlarından sarkan çanta modelleri var o çanta modellerinin hacmi büyük olduğundan dolayı ondan almak istiyorum eyerki o çantadan alırsam bu bagaja çantayı sabitlediğim zaman lastiğe çantalar sürtermi

• Beğen
@Faruktikan sürmez Dostum . Bende ondan alacağım zaten. Fotoğraflardan anladığım kadarıyla sürtme olmaz.

@caesar bende öyle tahmin ettim dostum eyvallah sağolasın

@ulasjazz dostum ürünü nerden aldın ve kargoda bir sıkıntı varmıydı (paketinde yani)

• Beğen
@FaruktikanBen direk evime yakın (Pendik Kurtköy) bisiklet satisindan aldım. Kurulumu da satın aldığım kişi yaptı. Bisiklet ter temiz idi, ki siparisten 2 gün sonra elime ulaştığı için zaman olarak gayet makul sürede geldi diyebilirim

GM 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@ulasjazz peki n11 hepsi burada gibi bilinmiş stelerden alsam kargodan memnun kalırmıyım terddüt yaşıyorum güvenemiyorum siteden almayı önerirmisiniz ? Sakaryada yaşıyorum bir çok carraro bayisi gezdim adamların daha böyle bir modelden haberi yok bende bilinmiş bir siteden almak istiyorum o yüzden yani

@FaruktikanKargoda sorun çıkmaz paketi gayet iyi benim aklıma takılan ilk kurulumu yapacak ehli birini bulabilir misin

GM 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ulasjazz kurulumda sıkıntı olmaz hocam benim için önemli olan istediğim kadro ölçüsü doğru olsun ve kargo paketleme düzgün olsun yeter karar verdiğim site bisikletcim.com dan alıcam fakat satın alırken kadro ölçümü giremiyorum yani kadro ölçüsünü seçeceğim yer yok adamlar neye göre gönderiyorlar anlamadım bisikletcim.com a mail attım kadro ölçümü diye adamlar geri dönmedi soru işaretleri var kafamda

@emir yakup bulut şikayet var sitesinden baktım sitenin şikayet aldığı şeyleri inceledim şikayetlerin %10 bisikletde küçük sorunlar %20 iyade sıkıntısı %5 yanlış gelen kargo ve kadro ölçüsü (önemli olanda bu zaten) %10 kargo paketleme rezaleti yani satın alınanan ürünlerden memnun kalan insan sayısı %55 bu düşük bir oran malesef youtube den bir kaç video gördüm bisikletcimden bisiklet almışlar ve mumnun kalmışlar kutu açılımı yapıyolar ne kargo kutulamada sıkıntı var nede gelen üründe beni kafa çorba oldu

@caesar hocam carraro manifestoyu satın aldığınız noktanın adresini verebilirmisiniz ricaetsem

• Beğen
Accell sizin sponsorunuz sanırım. Çok duydum bunu. Eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın. Bence çok güzel bi işbirliği, iki sevdiğim marka beraber çalışıyor :) bence çok güzel.

@ulasjazz Nasip olursa bende bir manifesto almak istiyorum. Genellikle İstanbul içi sürmeyi planlıyorum. Fren, yol tutuş ve şehir içi performansı hakkında neler söyleyebilirsiniz ? Daha önceleri Charge plug single speed kullandım.

Bisikleti Cuma akşamı aldım haftasonu 130km sürdüm tepkisi yol tutuşu gayet başarılı 9 vites (8 miydi tam saymadım ) gayet yeterli seviyede. Aşırı uzun eğimli yol gitmedim ama yokuşlarda falan hiç sıkıntı yaşmadım. Kesinlikle öneririm ama almasın herkeste olmasın

@caesar
çok güzelmiş valla :) ben de istiyorum bi dua ediverin de alıvereyim gaari

• Beğen
Geri