Merhaba arkadaş, dün mevcut bisikletime veda edip yeni bir bisiklet arayışına geçtim. Almışken de orta halli 4-5 civarı bir şey bakınıyorum malum fiyatlar uçuşa geçmiş durumda. Velhasıl kafama yatan modellerden biri de Carraro Race 054 modeli oldu oldu. Sizlerinde kişisel fikirlerinizi almak istiyorum. Siz olsanız bu bisikleti tercih eder misiniz? Neden tercih edilir veya edilmez? Bunu alacağıma şu daha iyi vs vs. Herkes naçizane fikrini belirtirse sevinirim. Hem bana, hem de bisikletle ilgilenen diğer arkadaşların kafasında biraz fikir oluşur.
ÖZELLİKLER
KADRO: ALÜMİNYUM 1-1/8" YARI-ENTEGRE HYDROFORMED
MAŞA: ARBON 1-1/8"
ARKA VİTES: SHIMANO TIAGRA 4700
ÖN VİTES: SHIMANO TIAGRA 4700
KRANK TAKIMI: SHIMANO TIAGRA 4700 50X34T
ARKA DİŞLİ: SHIMANO CSHG50010 12-28T KASET
VİTES KOLU: SHIMANO TIAGRA R4700 2X10
FREN: SHIMANO TIAGRA 4700 KUMPAS FREN
LASTİK: SCHWALBE LUGANO 700X25C PATLAMAYA KARŞI DİRENÇLİ
JANT: FSA VISION TEAM30 JANT SETİ
SELE: fi’zi:k ANTARES R7
EK ÖZELLİKLER: FSA GİDON, GİDON BOĞAZI, SELE BORUSU
FİYATI: 5.693 TL
Açıklama: Carraro Race 054 seni bekliyor! Alüminyum yarı entegre hydroformed kadro ve karbon çatal üzerinde 12-28T dişli oranına sahip 20 vitesli bir model olan Race 054'de grup set olarak Shimano Tiagra tercih edilmiştir. Gücünüz 50x34T oranlarındaki krank ile Tiagra arka aktarıcıya iletilirken, fren performansı grup setin 4700 serisi frenleri ile sağlanmıştır. FSA Vision Team30 jantlar ve tutunmayı artırmak için Schwalbe Lugano 700x25 ebatlarında patlamaya karşı dirençli lastik kullanılmıştır. 5 farklı ölçüsü bulunan Race 054'nin sürüş konforunu artırmak için pro takımların tercihi Fi'zi:k Antares R7 sele tercih edilmiştir.