Scudo Sports

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Platform pedal düşünen arkadaşlar daha fazla düşünmesin :)
IMG-20160428-WA0021.jpg

• Beğen
Tepkiler: KAAN_AKAR
Merhaba arkadaşlar sizlere bişey soracağım benim 2 ay önce aldığım carrora forces 320 bisikletim de fren sistemi resmi sayfasında yazan bu SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK bu fren ama benim bisikletim de SHIMANO BR M395 GÖZÜKÜYOR EĞER yanlış okumuyorsam nedendir ve bu daha mı iyi düşünceleriniz alırsam sevinirim teşekürler...20160426_120742.jpg

@CarroraForces320 Ben brm 395 daha üst model olarak biliyorum. Çünkü fiyat olarakta daha yüksek.

@Emert20 teşekkür ederim ama kendi resmi sayfasında farklı bende dediğiniz doğruysa bir üst model var neden olabilir

@CarroraForces320 Belkide takan kişi fark etmeyip bir üst modeli takmıştır. Ama bence güzel olmuş. :):harika:

@Emert20 aldığım yer kutusundan gözüümün önünde açtı ama önceden bazı parçaları birleştirip kutuya koyduysa bilemiyorum ama iyi oldu diyorsunuz o zaman iyi

@CarroraForces320 Bisikletinizde altus serisinin fren sistemi olacağına aceranın fren sistemi varn;)

@kasapogluu hocam fotoğrafı gördüm burası kesin Alanya kalesi dedim profile baktım Alanya yazıyor :)

@sspl Gördüm de boyutunu bilmediğim için kabamı duruyor acaba yakında görmek lağzım

• Beğen
Tepkiler: kasssap
Geri