@luminax evet Antalya'dayım bir yerden 1200 fiyat aldım az daha pazarlık yaparsam 1.100-1.150 tl civarına düşürebilirim.
Carraro 690 için ise öyle rakamlar aldım ki bu hafta şaştım kaldım.
1680 - 1700 - 1350 - 1270 fiyatları aldım. Konyadan kargo ve sedona kask hediyesi ile 1280 tl en uygun fiyatı aldım. Antalya da en düşük 1270 fiyatını veren bayi yanından prowell kaskı yarı fiyatına verecek. Lakin 1300 tl gibi ortalama fiyata verenleri düşünerek eski fiyattan elinde mal olup da 1700 tl fiyat veren bayi satıcısını tebrik etmeden geçemedim.
Kron xc500 ü herkes övüyor lakin kullanıcısı olan bir arkadaşım kesinlikle uzak dur dedi yaptığım görüşmede, keyif alırsın kullanırken lakin çok fazla sorun çıkartıyor dedi,
@pohuman kardeşimin de bahsettiği gibi maşa ve kilitten o da şikayetçi. şehir içinde kullanırken kilit açık dağda kilit kapalı kullanıyormuş ama açık-kapalı fark göremedim açıkçası dedi.
Ghost için antalya çapında yaptığım araştırma sonucu 1650 - 1750 tl den aşağı pek fiyat duymadım.
Bulunduğum bölge tam ticaret yatağı. Antalyada bisiklet ve araba fiyatları diğer illerimize göre çok farklıdır. misal ankarada 8000 tl aldığın araba antalyada 12000 tl olduğu gibi aynı bisiklet 1200 ise antalya'da 1500 tl oluyor. Malum bisikletin çok kullanıldığı bir il oluncada fiyatlar afaki derecede yüksek oluyor.
bugün aslında gidip kafamın da çok fazla karışmaması adına crp 690 yada 700 arasında seçim yapıp alasım var.
yaz ayına kadar şehir içi kullanacağımdan ötürü bisikleti alacağım bayinin de tavsiyesi üzerine Yol tekeri taktırıp şehir bisikleti gibi kullanmayı düşünüyorum 2-3 ay, sonrası dağ lastiklerine geçesim var.