Bende epey gidip geldim H Race ile J Race arasında hatta Z ile J arasında da gidip geldim şimdi bile acaba diyorum Z mi alsaydım ama geçti artık. Bisikletimden gayet memnunum şu anda haftada en az 40km lik bir tur ve yine kısa mesafelik binişlerim oluyor. Daha önce bisiklet almadım, konu başında yazdığım gibi ilk bisikletim bu, deore kullanmadım daha önce, H Race deore kullanıyor. İyidir tabi bilemiyorum ama SLX in kullanımı alışınca çok rahat geldi bana deore yerine SLX kullandığı için aldım aslında J Race'i. Tabi almamda en büyük etkenlerden biri benim aldığım zamanlarda fiyatı düşüyordu. Askerdeyken yada askerden önce alsaydım oratalama 400TL fazlası vardı bekledim düşsün diye düştü de, şimdi bile 1900-2000TL civarı gidiyor ki benim aldığım fiyata göre epey yüksek. J Race 2010 modelinde shimano 520 spd pedal vardı 2011de yok, o yüzden kendim almak zorunda kaldım shimano 540 spd modelini, Z Race de de üstünde geliyor shimano 520 spd modeli. Acaba dediğim nokta da burası zaten üstünde vardı almak zorunda kalmayacaktım. Lastikleri çok kalın geldi bana Maxxis Overdrive ile değiştirmeyi düşünüyorum onun dışında far-flaşör takımı (gece pek kullanmadığım için aceleye getirmedim) ve km saati düşünüyorum. İki modelde güzel bence hangisi sana uygun geliyorsa onu al gitsin. Taş gibi makina