Scudo Sports

Carraro internet sitesi güncellendi. 2016

16" katlanır gelmiş :krktm: Uzun zamandır bekliyordum,hadi bakalım. Katlanırlar gayet iyi gidon iç tarafa katlanıyor,ışıkları var süper olmuşlar.Fiyatları çok az daha düşük olabilirdi ama şu anda bile gayet iyi.

CR-T World yine olmamış :)

Yol modelleri yine iyi fiyatlı. Eğer 105 setli olan pazarlıkla 3100-3200 fiyatlarına çekilirse çok satar. 052 de bayağı satar. 012'ye hücum başlar.

Kısaca Carraro bu sene zirveye oynar.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
@Tolga Çelebi Ben 105li olan için 3100 altına fiyat aldım tahminim 3000 ve altına alınabilir ama carraro çok üretime girmemiş malesef. Yani alacaklar ellerini çabuk tutsunlar yol bisikletleri için.

Aynı gruptan çıkan bianchi slr 600, 052 ile aynı donanımda liste fiyatı 2590 lira. Nakitte uygun bir fiyata alınabilir. Bu sene accell grup işi götürür.

@Onur YCL
SLR 600 ün maşası karbon değil fiyat farkı buradan kaynaklı sanırım. Yine de accell grup dediğiniz gibi bu sene işi götürür

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
@Eser Sevinç
Hem maşa hem de biraz marka imajından dolayı fiyatın daha uygun olduğunu düşünüyorum.

@alper52

Hoş yaış bisikleti denmesinde de bir hata yok, cycle cross'lar ile yarış yapılmıyor mu?

Yol bisikleti deseydi yanlış olurdu.

mtblerin de yarisi oluyor bakma:)

Arkadaşlar birkaç sorum olucak. Sportive 227 2015 model 1.458 tl, 2016 liste fiyatı 1.737 arasında fiyat farkı dışında teknik anlamda fark varmı?
Almak istesek bisikletçide 2015 modeli varmıdır düşük fiyattan almak için.
2015 modeli, bisikletten anlamayan bana 2016 model diye yüksek fiyattan satmaya kalkan olur mu?
Ve son olarak izmirde bisiklet alabileceğim güzel ilgilenen bir yer öneride bulunabilecek varmı?

@Tlg35 hocam 2016 fıyatları çıkmadan almaya gitseniz 2015 fiyatları olduğu için uygun fiyata verirdi,fakat 2016 fiyatları yayınlandığı için 1737 lira üstünden indirim alırsınız,sanırım geç kaldınız biraz.2015 model bisikleti de 2016 fıyatları üzerinden satıcaktır diye umuyorum çünkü donanım farkı yok.

@Tolga Çelebi

peki hocam 012 donanımı ile iş görür bi seviyede mi sizce?

@meiakanze 2015 model ellerinde kalanları 2016 model fiyattan satıcaklarsa, nasıl anlarız 2016 model olmadığını.

Mosso 735 TCA, 052'den 300 lira daha pahalı ama birkaç detay var onları burada belirtmek isterim. İlk olarak 735'de kaynak yerleri tıraşlanmış, carraro'da olduğu gibi bırakılmış. İkinci olarak da mosso'da kablolar kadro içinden geçiyor, carraro'da dışarıdan. Ben bu iki özellik için fazladan 300 lirayı makul buluyorum. @Berke

12650274_10201379317680550_518416058_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
@Tlg35

2016 model 227'leri görmediğim için şuanlık bi yorum yapamıyacağım hocam

@uguryilmaz144
Bana göre kaynakların tıraşlanması pek fark yaratan bir özellik değil kendime adıma konuşursam bugüne kadar hiçbir bisiklette kaynak yerleri tıraşlanmış mı tıraşlanmamış mı diye dikkat etmedim. Kablolama konusunda 052'de üst kablo içeriden geçiyor omuza alıp taşımada üst kablonun içeride olması benim işimi kolaylaştırıyor alt kablonun dışarıdan geçmesi beni pek bağlamıyor yine. Dolayısıyla bu bisikleti alacak olsam 300 liraya üzerinde gelen jant ve lastiği satarım 300 de kendim koyup Aksium jant alıp 3000 liraya 4700 Tiagra + Aksium jantlı bir bisiklet elde etmiş olurum. Tercih meselesi.

@Berke

Carraro fiyat olarak uygun, fakat 12,22,52,62 bütün serilerinde aynı kadroyu kulllanıyor. Mosso'da cavalier ve 735 serisinde tamamen farklı iki kadro var. Bir de kabloların kadro içinden geçmesi sadece kozmetik bir unsur değil. Aynı zamanda dış ortamdan izole olan kablolar daha uzun süre bakım istemeden kullanılabiliyor. Yanlış anlama amacım o marka iyidir, bu marka kötüdür demek değil. Fakat 4700 kollarda zaten kablolar içeriden geçiyor, 735'de kablolar direk kadro içine girince oluşan görüntü şahane. Jant değişimi konusuna katılıyorum, ben campagnolo scirocco 35mm düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Borçlarım var diye bekliyordum. Ödemeyi kredi kartı taksitle yapacağım, bu ayın 8 gibi almayı düşünüyorum. Hem öbür aya atıyor ödeme. Üzücü oldu benim için 2015 sportive 230 1900 kusurdu sanırım. Onu alamıcakdım fiyatı bütçemi aştığı için.Neredeyse 227 2016 fiyatı yakalamış onu.

Bianchi Bisikletlerin Fiyataları Nerden Bakabiliriz? Yurış Bisikleti 600 modeli güzelmiş.

@Tlg35

İzmir'de Göztepe Doruk Bisiklet'e gidip Mustafa Bey'le görüş. "Beni Eray bey size yönlendirdi. Kendisi sizden Sedona 340, abisi Merida 100 almış, eşi için de bisiklet bakmış." dersen ve durumunu anlatırsan güzellik yapma şansı yüksek.
K.yaka'da da Aslı bisiklet var.2015 modeller ellerinde vardır.

@Eroseros Bornova evka4 de oturuyorum. Satın alınca eve araçlarıyla getirebilirler mi?

@uguryilmaz144 Peter Saganın bile cannondale zamanında kabloların dıştan gittiğini düşünürsek bizler gibiler için içten gitmesinin görüntüden başka bir faydasının olmadığını düşünüyorum. Öyle ki yeni bisikletimin tüm kablolar kadro içerisinden gidiyor ve ben kara kara düşünüyorum o kabloların değişim yada tamir olacağı şekli :)

Kaynaklar konusunda haklısınız temizlenmiş olması çok güzel. Fiyat konusuna gelirsek mosso fiyat konusunda daha esnek olduğu için aynı fiyata alınabilir.

Geri