Scudo Sports

Carraro internet sitesi güncellendi. 2016

Scudo
105 in aynısı kablolar içinden geçiyor.tiaagra 052 modeli

Dosyalar

• at.jpeg
    at.jpeg
    33,7 KB · Okunma: 78
  • ayn.jpeg
    ayn.jpeg
    37,4 KB · Okunma: 76
  • kol.jpeg
    kol.jpeg
    19,6 KB · Okunma: 76
  • Beğen
Tepkiler: ersnpk
CARRARO CR-CX GIRO ERKEK YARIŞ 20-V MD demişler ama Cycko cross bu bisiklet, maşası karbon olsaydı daha iyiydi yinede ucuz CX bisiklet arayanların derdine derman olur. (Fiyatlar belirtilmemiş.)
(link)

Fiyatlar belirtilseydi iyiydi...

Fiyatlar sitenin ana sayfa alt kısmında pdf olarak mevcut.
(link)

bisikletlerin renkleri güzel oldukça.Site de güzel olmuş.Özellikle cyclocross bisikleti güzelmiş cidden.Yol bisikletleri için konuşuyorum bu arada.

@Eser Sevinç
zaten c cyclo x cross 20 v vites sayisi demek nesi yanlis anlayamadim

@alper52
Vites sayısı değil yarış bisikleti diye geçmesi yanlış olmuş.

@Uptown Cyclist anladim.

Cr-race 032 modeli 2 yıldır üretilmiyor ama sitede hep baş köşeyi kapıyor. Arkadaşım madem bukadar güzel neden üretmiyorsun, üretmiyorsun madem neden sitenin heryerine koyuyosun anlamak güç. Bu arada 062 modeli sanırım lastik değişimine uğramış, yanlış hatırlamıyorsam geçen sene michelin kullanmışlardı.

Bu arada bianchi siteside yenilenmiş ve yeni yol bisikleti eklenmi 052 donanımında.

race 052 nin önceki kadrosu mattı bu parlak kaplama olmuş galiba, yada ben öyle gördüm, yeni tiagra set yakışmış ayrıca.

052'ye parlak boya sürmüşler güzel mi oldu kötü mü oldu canlı görmek lazım katalog fotoğrafına göre yorum yapmam, lastikler CST olmuş olmuş bu ufak bir eksi, onun dışında tabii ki en büyük fark komple 4700 set takılmış olması.
Açıkçası bu mavi siyah kadroya gümüş renk Tiagra'yı pek yakıştıramıyordum siyah set çok şık olmuş fiyata 2700 yazmışlar, oldukça uygun.
Kıyaslama yapacak olursak; Salcano eski Tiagra'lı bisikletine 2900 civarı bir şey yazmış, Mosso 3000, Sedona'yı işin içine bile katmıyorum adamlar Sora sistemli bisiklete 3000 yazmış. Şu durumda bu senenin en uygun yol bisikletleri Carraro'da...
Yeni Tiagra'nın 105 seviyesine ulaşması ve fiyat uygunluğundan dolayı bu sene 052 baya iyi satacak bence.

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki
(link)
uzun yolcular için şahane olmuş bence

Country Three tam bir retro havasında. Alıp ss yapıp kullanmak gerek :D. Şu iki bisikletten birini babama almayı düşünüyorum.

(link)
(link)

052 ye daha bilindik jant ve lastik takılsa tercih edilir 4700 tiagra tadından yenmez

2015 fixie ile 2016 fixie arasında fark var mı? n11 e göre 45 TL zam gelmiş. Bu yılki çok ucuz geldi. Onuda alasım var. :) Carraro cidden güzel fiyatlandırma yapmış bu yıl için. Satışları patlatıp götürmesi kaçınılmaz.

(link)

arkadaşlar bi soru sorcağım ? force 540 modeli neden yok sizce :S ?

Geri