Scudo Sports

Carraro için arka bagaj

muratuste

Üye
Tepki
42
Merhaba Arkadaşlar. Carraro Grudge için arka bagaj arıyorum. Sorun şu ki resimlerde de görüleceği üzere tek tarafta montaj için delik bulunurken diğer tarafta yok. Yada ben bu kadroya nasıl bagaj takabilirim bilmiyorum. Seleye tutturulan bagajlardan kullanmayacağım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Nasıl bagaj montajı yapabilirim ve bu kadroya uygun bagajı nerden bulabilirim ? İstanbul Kurtköydeyim. Bana e-mail adresimden ulaşabilirsiniz.

muratuste@gmail.com

Şimdiden teşekkürler ve bol pedallı günler.

Scudo
Selamlar. Elimde söyle bir model bagaj var. Arka kısmı vida ile tutturuyorsunuz. Bir de sele kelepçesini değiştirmek şartı ile bagajı sele kelepçesine monte ediyorsunuz. Elimde bir adet bagaj var. Sadece bir kere kullandım ihtiyacınız varsa gönderebilirim.

O gözüken kısım bagaj montaj yeri değil...Disk fren kablo bağlama yeri...Bisikletine ya sele borusuna bağlanan bagaj takacaksın veya cırtlı plastik kelepçelerle arka çatal üst kısmındaki ara bağlantı kısmına tutturacaksın(Bu da pek sağlam birşey olmaz). Aşağıdaki linke bir bakıver.Arka çatalda üst tarafta arka bagaj bağlama deliğini göreceksin.

(link)

• Beğen
Tepkiler: muratuste
Ali bey ;
Bagajın resimlerini mail atabilir misiniz ?

Burada sizin için takılacak yerlerin açıklamasını yaptım. Kardeş Scott bisiklette disk var. Hem bu v-fren, hem de yukarıda vida takacak yer yok. Ben de bahsettiğim şekilde kullanıyorum cırta'da gerek yok. En sağlam şekilde bahsettiğim gibi oluyor. Bu da benim bağajım. Bir kere kullandım. Artık ihtiyacım olmadığından ötürü satıyorum. Sele kelepçesini değiştirmeniz gerekiyor dediğim gibi.

merhaba arkdaşlar. Carraro için bagaj almal istiyorum hangisi uygun olur? varsa elinizde satın alabilirim. Her bagaj olur mu?

Merhaba arkadaşlar 2015 model carraro sportive 224 bisikletim var. Çok sık kullanamıyorum ama yinede havalar ısındı yskin mesafelere gitmeyi düşünüyorum benim modelim için onerebileceginiz sağlam ekonomik ön-arka bagaj ve çanta tavsiye edebilirmisiniz bilgisi olan arkadaslara Teşekkürler

Bende on tarafa bagaj ariyorum bilenler bulanlar msj atsin..uzun turnicin ideal

Geri