Scudo Sports

Carraro hakkında soru-cevap ve teknik konular

Scudo
valla bisiklet daha tozlanmadıkı temizliyim ama azaldı ses bındıkce sanırım yenı oldugu icin yapıyodu

bende ayni bisikleti alacaktim iyiki almamisim kisa bir test sürüşü caydirdi beni.sesi kesmek icin kaliper ayari yapmaniz gerek balatalar rotora sürüyordur diger olasi bir ihtimal rotor yamulmus olabilir

Balatalarını çıkar güzelce yak sonra tekrar tak büyük ihtimalle geçecektir.

nasıl bir çözüm üretilebilir bu konuda?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Neden sele borusuna takamıyomusunuz? standart derken eski model çamurluğa monte edilenlerdenmi?

Carraro big 1027 2014 model aldım. bisikletin yazmayan özelliklerini burada paylaşmak ve yakın zamanda ayrıntılı fotolarını koyacağım.
Öncelikle beni en çok şaşırtan Shimano dişli ve attırıcıların ortak bağlantı noktası olan zincirin KMC X10 olması oldu. Zira bunun üzerine bir Carraro bayisine gittim ve farklı model carrorolarında zincirinin KMC nin farklı zincirlerinin kullanıldığını tespit etmiş oldum. Neyseki KMC X10 en üst model zincir ve bazı internet sitelerinde fiyatı 30 euro olduğunu görünce içim biraz rahatlamış oldu. Bunun yanında jant göbekleri Shimano Alivio serisine ait. SLX kompenata göre düşük buldum ama akışkanlığı şimdilik iyi. Gönül isterdiki SLX olsun. Gidon, gidon boğazı ve sele borusu UNO marka. Ağırlık konusu 13 kg'ye yakın. Gidon düz 68 cm uzunlukta. Bana gelen 48 cm'lik yani 19 kadro. Boy 176 bana tam oldu. Kadro boyuna büyük diyen arkadaşlar varsa daha önce 18 kadro kullanan biri olarak çok hoşuma gitti. Neyse merak ettiğiniz konuları sorabilirsiniz.

konu dısında sorucagım ama bence carraro almak istiyorum mtb ilk dag bisikletim olucak öneriniz nedir? 900 tl olucak maksimum bütçem

Firsatin varsa 2. El temiz carraro big 927 öneririm. 2. El alışveriş sitelerinden arastir. Ama dikkat et donanımı değiştirilmiş olmasın.

https://i.hizliresim.com/rmMdDz.jpg

https://i.hizliresim.com/jv3YMg.jpg

Bildiginiz iyi bir site varmı peki söylediginiz bisiklet baya hoş :) ve özellikleri iyidir eminim üst seviye oldugunu biliyorum....

Merhabalar,

Bugün aynı modeli gözden geçirirken mesajınıza denk geldim de, alalınız baya olmuş. Bisikletinizle ilgili güncel fikriniz nedir? Sorun çıkaran ya da sizin modifiye etme gereksinimi gördüğünüz yerleri oldu mu?

Bilmiyorum piyasaya halen aşinamısınız ama şimdiki satıcı fiyatları 2250 TL civarında, sizce bisiklet/donanıma göre fazla mı? Paraya kıyılıp 2500-2600TL seviyesindeki full SLXlere çıkılmalı mı sizce? (2250TL'nin de halihazırda bütceyi zorladığını düşünülünce özellikle)...

Şimdiden teşekkürler

Yav foruma gelenlerin soruları iyice garipleşti.

1-Carraro ama ne sportive ? rc serisi mi ?
2-Sürekli bu yollardanmı gidicek ?

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Konuyu biraz daha açarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz bilmem kaç tane kararo bisiklet var onu gectim biraz seçenek dusurim mtb mi yolmu şehirmi hangisi ? :)

Bu arada ilgilenen tum arkadaşlara tesekkur ederim

ben triban 3 kullandım o yolda 1 sefer ama 1 sefer ertesi gün ellerimde hissizlik başladı :D

Geri