Scudo Sports

Carraro Grunge 419 Bulamadım, Kron XC 500 Alsam Mı?

Doğukan Yıldız

Aktif Üye
Tepki
31
Kron hem daha pahalı hem donanımı daha düşük. 700 liraya alacağım Kron'u taksitle.

Çok mu mantıksız olur ne dersiniz? Kron'un da şu özelliği iyi, al diyebileceğiniz bir yanı var mı?

Scudo
Carraro 419 yaklaşık 3 hafta önce heryerde tükendi bende alacaktım fakat bulamadım onun yerine kron xc 1000 2011 model aldım.Size tavsiyem Sedona 711 düşünebilirsiniz, veya şehir bisikletide alabilirim derseniz Sedona 321'i tavsiye ederim, arkadaşım aldı çok güzel bisiklet.Ama Kron XC 500'de kötü bisiklet değil bence.

Alabilirsin bence :)

Maşası tat vermez. Sırf bu yüzden elenir. Sedona 711 diyeceğim o da fiyatlı bayağı.

• Beğen
Tepkiler: gok
@Ersin Erbeden

Zoom maşanın kilitlenebilir olsa da kötü olduğunu söylüyorlar. Ne gibi bir sıkıntı yaşatır bu maşa bana?

Maşa sıkıntı yaşatmaz tabiki. Konforlu, yumuşak değil sadece.

Hiç karşılaştırma gerek yok, ara Sundu bisikleti al hemen. 668 liraya kredi kartıyla 8 aya kadar böldürebiliyorsun. Ben memnun kaldım hizmetlerinden ara bir konuş istersen.

sonucta kron maşası zoom kron neo kendi uretimi. suntour kadar olamaz.bu masa da cok onemli tabiki.kitlenebilir olması kalitesi.masaların fiyatı o kadar ucuz degil.

Sarachane'den 600'e aldım 419'u 2 hafta önce. Memnunum.

Ben olsam XC500 almazdım. O bisikletin ederi 700 TL değil çünkü.

Sedona Borla'ya da bir bakın isterseniz.

Geri