Scudo Sports

Carraro G4 Pro

emcuran

Üye
Tepki
214
İsim
EMC
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Cyclocross
Kadro Model/Tip
Gravel
Bisiklet Marka
Carraro
Maşa
Karbon
Bisiklet Model
Carraro Gravel G4 Pro
Kadro Boyu (inç/cm)
58
Ön Aktarıcı
SHIMANO GRX RX810
Jant Boyu
29 Jant
Arka Aktarıcı
SHIMANO GRX RX810
Aynakol
46-30
Fren Sistemi
Hidrolik Disk
Ön Fren
SHIMANO GRX
Türü
Amortisörsüz
Çekiş Sistemi
2 x 11
Arka Fren
SHIMANO
Garanti Durumu
Garantisi Var
Ruble
SHIMANO HG700 11-34T KASET
Zincir
SHIMANO
Sele
SELLE ROYAL LIFT
Jant Seti
SHIMANO RS171 ÇİFT KATLI ALÜMİNYUM
Lastikler
Schwalbe G-One Bite Raceguard 700x38C
Ağırlık
11
Materyal
Alüminyum
Bulunduğu Şehir
İstanbul (Anadolu)
Kargo Seçenekleri
Elden Teslim
Fiyat
19000
Kullanım Süresi
4 ay 400km
Durumu
İkinci El
İletişim
05333725053
Çok kısa süre kullandığım bisikletimi model yükselttiğim için satıyorum, kendi jantlarımı taktığım için jant ve lastik seti neredeyse hiç kullanılmadı. Garantisi 18 ay daha devam ediyor. 58 kadro - 1.80 - 195 cm arası kişilere uygun olur

282782 dosyayı görüntüleIMG_8049.jpegIMG_8049.jpegTACH]IMG_7824.jpegIMG_7807.jpeg

Scudo
hala satılık mı

bisikleti kullandığınız esnada neler yaşadınız yani tecrübe ve deneyimlerinizi aktarır mısınız ? arazide nasıl mesela uzun yol yaptınız mı rahat mı ? yokuş performansı nasıl deneyimliyorsunuz ? bende bundan almayı planlıyorum da ne dersiniz kullanan biri olarak sizin yorumlarınız çok değerli benim için

bisikleti kullandığınız esnada neler yaşadınız yani tecrübe ve deneyimlerinizi aktarır mısınız ? arazide nasıl mesela uzun yol yaptınız mı rahat mı ? yokuş performansı nasıl deneyimliyorsunuz ? bende bundan almayı planlıyorum da ne dersiniz kullanan biri olarak sizin yorumlarınız çok değerli benim için
Merhaba çok uzun süre kullanmadım ancak yol bisikletinden sonra beni fazlasıyla güvende hissettirdi ve keyif verdi, üzerindeki grupset ve jant seti de arazi ve yol kullanımı icin uygun. carraro güzel bir kadro yapmış tavsiye ederim kesinlikle, almışken karbon maşa olan g4 ve üzeri olanları seçmenizi öneririm

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Merhaba çok uzun süre kullanmadım ancak yol bisikletinden sonra beni fazlasıyla güvende hissettirdi ve keyif verdi, üzerindeki grupset ve jant seti de arazi ve yol kullanımı icin uygun. carraro güzel bir kadro yapmış tavsiye ederim kesinlikle, almışken karbon maşa olan g4 ve üzeri olanları seçmenizi öneririm
zaten ekonomik durum düzelsin ilk iş bu bisikleti almak olacak inşallah ayda bir uzun km yol haftada 3-4 arazi yolları ya da engebeli,bozuk şehir yolları için sizce uygun mudr?

G4 proyu kesinlikle tavsiye ederim yalniz 11x42 ruble alırsaniz cok daha rahat edersiniz ben zamanında 14 bine aldim gecen sene şimdi 29 bin:-(

Geri