Scudo Sports

Carraro Force modelleri hakkında

Scudo
Ben velesbitcim.com dan aldım. Aradım, bütçemi söyledim, sağolsunlar ilgilendiler. Aynı gün de kargoyu çıkardılar. Carraroyu kronu pek bilmem ama kağıt üzerinde Lapierre üstün. Satıcıya tekrar bir gidip inceleyin. Aklınıza yatarsa rakamı da söyleyin, verirse alın bence.

@Koyumavi123
Kardeşim bende senin gibi geçen yaz iki arada bi derede kalmıştım en sonunda Force 540 aldım memnunum, öneririm.
bisikleti aldığımda görüşlerimi belirttiğim bir konu açmıştım belki kafanda bişeyler oluşur :
Kızıma kavuştum! :)

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
Yaklaşık 1 hafta önce carraro force 271 Aldim 1300 tl ye sizce doğru seçim mi
Kadro :Alüminyum 1.1/8" Yarı Entegre
Maşa:27.5" Suntour XCT HLO 100 mm Maşadan Kilitli
Jant:27.5 Carraro Çift Kat Alüminyum Disk
Lastik:Cst 27.5x2.10 52-584 Siyah
Vites:Shimano Altus M310 3x7
Vites Sayısı:21 Vites
Fren:Shimano M355 Hidrolik Disk
Sele:Selle Royal

@Elbrus dostum teşekkür ediyorum.bu bisikleti bi kaç kisi daha onerdi.sordum bisikletçide ama kime sorsam yok dediler.2016 da uretilmiyor olabilir mi?

bu fiyata trek alirdim 200-300 lr. daha koyar

@Koyumavi123 Aynen bende o durumdaydım :)
bilemiyorum ben 10 ay önce aldım çok sık yol yaptıgım için satıp şuan yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum.
Kendi ilanım : Carraro Force 540 Hd

İyi gibi bence. Alınmıs aşınmıstır cok dusunmeyin. Begenmezseniz bir süre sonra satarsınız.. Keyifli kazasız sürüşler

Herkese merhaba benimde bütçem 1300 tl civarı? Kafam model araştırdıkça çok karıştı. Ne önerirsiniz başlangıç bir mtb si için?

@smtkmhl önermek doğru olmaz.sen arastir kardes.ben foruma girdim carraro almaya niyetlendik.son dakikada gittik kron xc 300 aldik.

Merhaba arkadaşlar bisikletime inceleme videosu çektim. Sorularınızı youtube üzerinden de sorabilirsiniz. Videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayınız. iyi seyirler.
Carraro force 540 özellikler:

KadroALÜMİNYUM 6061. 1.1/8"
Maşa26"SUNTOUR XCT MLO 100mm MAŞADAN KİLİTLİ
SeleSELLE ROYAL 2058HRN
Krank TakımıÇELİK 42X34X24
Arka DeğiştiriciSHIMANO ALTUS
Ön DeğiştiriciSHIMANO TOURNEY TX50
Vites KoluSHIMANO ALTUS SL-M310 3X8
FrenTEKTRO HDC300 HİDROLİK DİSK
LastikCST 26X2.10 56-559 SİYAH
Jant26" CARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM 32H DİSK

• Beğen