Scudo Sports

Carraro Force modelleri hakkında

Scudo
Bana yetiyorsa sana da yeter gibime geliyor

Bisiklet hakkında düşüncelerin için çok sağol , günlerdir bu fiyat aralığında bisiklet araştırıyordum aklımda force 540 ve kron xc250 vardı ama kron'u rahatlıkla eledim ve bunu alıcam teşekkurler...

Her sekilde mumnun kalirsin, ileride on aktariciyi degistirirsen tadindam yenmez

merhababalar ben force 540 ve mosso alv 201 hd arasında kaldım uludağdan downhill yapacagım dağda kullanacagım yanı sızce ne yapmalıyım

@Egehan D.
modele baktim mosso bi tik ust gibi duruyor, mosso konusunda daha bilgili olan biri daha iyi cevap verebilir

hocam boyunuz kac acaba. 174 boyundayım 18,4 " lik sıkıntı yaratır mı bana

@Özgür TÜRK
Ben 180'im sikinti yaratmaz diye dusunuyorum

Mesela izmir istanbul gibi mesafeler katetmek bu bisikletle mümkün müdür yeterli ekipmanla yoksa böyle mesafeler için yetersiz 1 bisiklete mi sahibim ?

Arkadaşlar hayırlı olsun iyi günlerle pedallayın

kullanan arkadaşlara bir soru sorabilir miyim ? arka bagaj deliği mevcut mu ? almayı düşünüyorum da

wp_ss_20160221_0001.png
arkadaşlar bu bisikleti almaya karar verdim daha öncesinde salcano astro almaya karar vermiştim fakat fiyatı 1.500₺ olunca bütçemi aştı bende carraro force 330 a yöneldim sizce nasıl bir bisiklettir iyi - kötü yanlarını söyler misiniz şimdiden teşekkürler

Carraro Force 500 modelini yaklaşık 2 senedir kullanıyorum nazar değmesin tık demedi yolda.Fiyat/Performans olarak alınabilecek bisikletler arasında en iyi marka bana göre.Sadece aynakol biraz dandikti benim modelde onu da m171 ile değiştirdim.Daha 3-4 gün önce 160 km yaptım bisikletimden çok memnunum.Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: roberock43
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu ;)

Geri