Scudo Sports

carraro force 540 tavsiye edermisiniz arkadaşlar

serkan5n1k

Üye
Tepki
0
İsim
kemal serkan özoğlu
Bisiklet
Salcano
arkadaşlar bisikletcide force 540 var 950 liraya verecek ama tam karar veremedim sizce nasıl bisiklet fiyatına göre bide o fiyatlarda başka bisiklet önerileriniz var mı

Scudo
yardım lütfen arkadaşlar...

Sakin ve doğru kullanınla hiç bir sorun çıkarmayacak bir bisiklet. Dağda taşta gezincem sürekli diyorsan biraz hızlı yıpranabilir. Günlük sportif kullanımlarda hiç sorun olacağını sanmam kardeşimde 530 var gayet memnun :)

parasına göre normal mi sizce bide kilitlemeli maşa varmış o ne işe yarıyo bilginiz var mı ?

Ben carraro big 827 kullaniyorum ve guven hissi veriyor bana cok memnunum.

Kilitlemeli maşa yokus cikarken amortisoru kitleyerek gucunuzun tamamini yola aktarmanizi, amortisorun guc emmesini engeller. Hareket etmez hale getirir amortisoru.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben de 1,5 ay önce 540 aldım, kriterlerim hidrolik disk fren, kilitlemeli maşa ve min. 24 vitesti. Bu ozellikleri en uygun fiyata 540 sunuyor. Ben gayet memnunum, hafif arazi, patika gibi yollarda gayet keyifli. Tek eksik yani lastikleri bence, cst nylon, onlari da bir sure kullandiktan sonra guzel bir lastikle degistirmeyi düşünüyorum. 950 de iyi fiyat bu arada.

yorumlarınız için sağolun arkadaşlar

Geri