Miwok 1661D alacaktım ellerinde kalmamış... ancak Daytona'nın bu bisikletini gösterdiler, gösteriş o gösteriş tutuldum kaldım... Zaten 1161 ve Daytona arasında kalmıştım(öncelik 1161 D idi) ama Canlı olarak Daytonayı gördüm ve aldım...
@Osman D.
Teşekkür ederim; Tabikide veririm 1040 TL ancak peşin olunca 955'e indirdiler yaklaşık %8-9 iskonto ile...
@ibrahim uzun
Saolasın dostum, bende bu rengine hayran kaldım giyim tarzımın rengi ile uyuşuyo valla gördüğümde direk alıyorum dedim(tabi önceden araştırıp gitmiştim bisikletçiye).. Sende güle güle kullan bu arada..
@Ömer Soykan
Teşekkürler, Gerçekten yolda gezerken herkes bisiklete bakıyo nazar değicek... Almak istediğim bisiklet miwok 1161 di 2. tercihim buydu ama modelini bulamadım ve bu kadroyu gördükten sonra direk aldım...
@Çağlar Arslan
Bagaj takma yeri var sanırım arkada çamurluk yeride var ama ön maşadaki delik bana v fren deliği gibi geldi... Giresun'un neresinden? bende Giresunluyum aslen..
Keşaplıyım. Sen neresinden? Bende yaz ortası okul bitince yeni bir bisiklet düşünüyorum ama kararsızlık çok. En son Giresunda bisikletçi Hamdullah'ı bilir misin ona gidicem bu kararsızlıkla Anca o anlar bulur bir bisiklet.
Evet kararsız kalmak normal çünkü çok model, marka var... Ama parçalara ve kullanım amacına yönelin. Fransızcada Dağ bisikleti VTT(Velo tous terrain) diye geçer yani her yol için bisiklet, yani kullanım amacı geniş ise mutlaka dağ bisikleti... Benim olmazsa olmazlarımdan olan birde güvenlikti yani fren. O yüzden hidrolik seçtim bu yüzden benim yelpazem daraldı ve kolay seçim yaptım, seçimimdende memnunum... Ben giresun merkezden(duroğlu) ama orada yaşamadım, baba memleketi.. Arada gelip giderim, inşallah bisikletlede gelmek nasip olur bakalım... Keşapta çayını içerim
Facebook kullanmıyorum malesef. Ama bu forumu takip ederim yazın galiba hep. Yaz sonu ramazan peşine bisikletle tatil planları var, hertürlü bilgiyi bu ve benzeri sitelerden ediniyorum. Dersten çok bu sitelere bakar oldum
Valla bana izmirde sundu bisiklet(Aldığım yer) aldıktan sonra bagajda takalım mı dedi güzel alüminyum hafif bagajlardan istemedim.. Takma yeri yoksa nasıl diyecekler, aaa bagaj yeride mi var? dedim evet dediler... Ama evet kadrosu çok büyük bisikletin diğerlerine nazaran daha ağır ama çok daha sağlam gözüküyor amerikan kasa arabalar gibi
Hayırlısı olsun. Forumdan bir arkadaşın yönlendirmesiyle ve miwok 1162D Beyaz bulamamam yüzünden Daytona alabilirim. Alabilirim diyorum çünkü evdekiler bisiklete hala yanaşmıyorlar.