Ürünün fiyatı sitesinde yazar. Özellikleri sitesinde yazar. Bayiler, servisler sitesinde yazar. Ürün hakkında yorumu kullananlar, bilenler yazar. Bu kadar eringeçlik nedendir bu da hiçbir yer de yazmaz.
Merhaba arkadaşlar
ben de bu bisikleti aldım, çok da olmuyor...
şimdilik memnunum. sadece en ağır vitesteyken (ön 3 arka 8-9) pedal çevirdiğimde sanki bir yere sürtüyormuş gibi hırıltı çıkıyor. kontrol ettim zinciri tamamen hiçbir yere değmiyor.
acaba göbekten geliyor olabilir mi? yağsız kaldığı için mi böyle sürtünme sesi geliyor. çünkü zincirde hiç yağ yoktu. 20 gün bakımını da yaptırdım ama bir şey çıkmadı...
Aynı olay bende de oluyordu bisikleti ilk aldığım zamanlar. Zamanla düzeliyor o sorun, biraz zaman geçmesi gerek. Ara sıra kullanın o vitesleri, tabi yavaş giderken hız yapın biraz. Benimki ilk zamanlarda o viteslerdeyken zincir zangır zangır titriyodu
Aynen, zinciri yağladım ben de zaten ve ondan sonra zincirden gelen sürtünme sesi gitti ki zincir yağsızdı tamamen..
Göbeklerin de yağsız olduğunu düşünüyorum. Acaba bisikletçiye gidip yağlatsak mı?
Ben bisikleti aldığımdan beridir(3 aydır) ilk defa götürdüm bakıma bugün. Pendikte bi bayiydi. Adam 30 günlük bakımı yaptırdınmı dedi yok dedim. Ben de yanlış okumuşum servis yazılarını. Geç kalındığı için adam bakım için 20 tl istedi benden bende para yok dedim sadece göbekten çıt çıt ses geliyor onun için getirdim dedim. Sonra aldı komple bakım yaptı bisiklete para da almadı. Zaten almaması gerekiyo ama başta neden 20 tl istedi anlamış değilim. 5 dk sürmedi yaptığı bakım zaten. Siz nasıl yapıyorsunuz bakım işlerini, ben pek birşey anlamadım da.
aslında gerekli araç gereç olduktan sonra her şeyi kolayca yapılabilir... tabi tekniği de iyi bilmek lazım.
ben zincir yağladıktan sonra genel bakıma götürdüm ve hiçbir şey yapılmadı. göbeğin yağsız olduğunu söyledim ama 1 ay sonraki bakımda ona bakarız dedi.
şimdilik öyle bir sorun yok sadece çok inceden bi titreşim sesi geliyor. bir şeyler sürtünüyor. göbekler yağlanınca geçeceğini düşünüyorum.
Bende aynı konuda kararsızdım ve sonunda crx 812 aldım , şu an bisikletimden çok memnunum , Evet daytona artırıcı olarak daha yüksek bi seviyede ama 812 kadar SAĞLAM değildir :in:
Nereden biliyorsun ki sağlam olduğunu dersende , arkadaşım benden 3ay önce daytona aldı ve şimdide kadrosu kırıldı , 2 haftadırda gelmesini bekliyor