Scudo Sports

Carraro Daytona modelleri

Scudo
Carraro 436 D Daytona 27v

Teknik Özellikler

Kadro ALLOY 15,5"-18,5"-19,5"-21,2"

Amortisör SUNTOUR SF11 XCM V3PM RL 100MM BEYAZ

Gidon MTB-AL-SEMIRISED OS CARRARO

Gidon Boğazı MTB-AL-H/S OS CARRARO

Sele Borusu ALLOY DIA:31.6mm CARRARO

Sele SELLE ROYAL 8549 MACH

Çatal Yatağı INTEGRATED 1.1/8"

Krank Takımı SHIMANO AFCM431C422XSL 44X32X22

Göbek SHIMANO AFHRM65BZBL 32H

Arka Değiştirici SHIMANO DEORE KRDM592SGS SHADOW

Ön Değiştirici SHIMANO ALIVIO AFDM430L6

Vites Kolu SHIMANO ALIVIO ASLM430RA

Arka Dişli SHIMANO KCSHG309132 9-VİTES 11-32 T

Fren SHIMANO DİSK FREN AM-4451 BEYAZ.

Dış Lastik CST-26X1.95 53-559 SİYAH

Jant CARRARO CROSS

Pedal SP-931S

Ağırlık 14,8 Kg

bisikletin ağırlığı alivio-deore donanımına göre su götürmez şekilde fazla:) bunun başlıca sebeplerinin de jant seti ve kadro olduğunu düşünüyorum. yani bunu almak isteyen arkadaşın biraz daha sıkışıp h race almasını tavsiye ederim..

bisiklette kadro diğer bu fiyattakilerle aynı ağırlıkta. Fakat hidrolik disk fren biraz ağrılığı arttırıyor.

14.8 kg ağırlığın 800 gr'ı bu hidrolik disk frenden. 300 - 500 gramın hesabını yapmıyosanız güzel bir bisiklet. :)

Ama arkadaşın dediği gibi biraz daha yüksek fiyatlara çıkarsanız h race çok daha güzel.

d daytonayı kullandım ve tavsiye eiyorum gerçekten çok güzel bir bisiklet kadrosuda oldukça hafif.

Carraro Daytona 435V kullanıcıları olarak buradan ortak paylaşım yapabiliriz.

bu bisikletin kadrosunu burak cırıktan aldım gelınce net agırlıgını ve topladıgıda performansını paylaşacağım:)

Arkadaşlar kadroyu aldım bu bisiklet 2011 model olduğu için çıplak halde bıraz zor bulunur o yuzden bende varken agırlıgını yazayım sıze;

Kadro 19.5 inç için çıplak halde sele kelepçesi ve furç dahil değil 2.170 gr 500grmın hesabını yapmayanlar için gayet uygun ve hoş bir kadro,500 gr kılo almış 500 lıra ve ustu kadrolara gore ama sağlamlık konusunda güven veriyor:)

hadi ya o kadar ağırmıymış. :) ben taş çatlasın 1900 - 2000 falan dır diye tahmin ediyordum. olsun toplamda standart giriş seviyesi bisikletlerle aynı. ayrıca boy 19.5 <-- L kadro.

bu arada yeni kadron hayırlı olsun.

Celalettin teşekkür ederim. bence ağır değil çünkü 19.5 inc bir kadro l boy ıcın zaten fazlası olması zorunda, yanı bu kadonn m boyu 1700 gr cıvarıdır dıye tahmın edıyorum, bu arada furc yatakları maşa girişlerinde çakılı durumda ıkı tane nerden baksanız 100-150 gr arasıdır yanı agırlık saf kadro= 2000 gr olabılır...:)

Geçen sene haziran ayında bende Carraro Daytona 436D almayı düşünüyordum. Geçen sene haziran ayında da Carraro'nun fiyatı Sirkeci'de 1000 TL idi. Daha sonra Whistle Miwok 1161D daha çok hoşuma gitti ve Whistle aldım 1100 TL'ye Sirkeci'den.

bende 2012 model M kadro var. acaba ağırlığı kaçtır bilen varmı?

bana da miwok 1161D yi önerdiler. aynı fiyat biçtiler ona da ikisi de 1000tlydi. carraro benim daha çok hoşuma gitti. ama whistle 1 kg falan daha hafif galiba. nasıl memnunmusunuz bisikletinizden?

bisikleti alalı 1 gün oldu ve ben bu akşam ilk defa bindim. alet müthiş bişey yolda bildiğin su gibi akıyor aşık oldum resmen. hiçbir sorunla da karşılaşmadım allaha şükür ama aynakolda en büyük dişlileri koruyan bir plastik falan yok öyle olunca eşofmanım dişlilere takılıyor. bu sorunu nasıl halledebilirim.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
bence ağırlık yapan bu carraro nun kendi markası olan gidon gidon boğazı ve sele borusu ileride değiştirilirse bayağı bir hafifleyecek gibi geliyor bana

carraro 436 daytona

Kadro : Alloy 15,5"-18,5"-19,5"21,2"
Maşa : Suntour SF11 XCM V3PM RL 100 mm Beyaz
Gidon : MTB-AL-SEMIRISED OS Carraro
Gidon Boğazı : MTB-AL-H / S OS Carraro
Sele Sapı : Alloy DIA: 31,6 mm Carraro
Sele : Selle Royal 8549 Mach
Çatal Yatağı : INTEGRATED 1.1/8"
Krank Takımı : Shimano AFCM 431C422 XSL 44x32x22ğiştirici : Shimano Alıvıo AFDM 430L6
Vites Kolu : Shimano Alıvıo ASLM 430RA
Arka Dişli : Shimano KCSHG309132 9-Vites 11-32 T
Fren : Shimano Disk Fren AM-4451 Beyaz
Dış Lastik : CST-26x1,95 53-559 Siyah
Jant : Carraro Cross
Pedal : SP-931S
Ağırlık : 14,8 kg

carraro cr x812

Kadro : Alüminyum 1.1/8" Yarı Entegre Maşa Yatağı
Maşa : Suntour 26" XCM Disk Beyaz 100 mm Gidondan Kilitli
Jant : 26x559x19 Freeway Çift kat Alüminyum Siyah 32 H
Lastik : 26x1,95 53-559 Siyah
Vites : Shimano Alıvıo / Acera 27 Vites
Fren : Shimano Hidrolik Disk BL-M445 SM-RT 53 160 mm Merkezi Kilit
Sele : Selle Royal Seta
Ağırlık : 14,78

arkadaşlar ikisi arasında kaldım sizce hangisi? 436 h kullanıcıları mevcut ama crx 812 ye pek rastlamadım. bu iki mtb aynı fiyat.

436D Daytona'nın vites sistemi daha üst sınıf bu yüzden ben 436 Daytona derim. Whistle Miwok 1161D'de bakabilirsin oda yaklaşık olarak aynı fiyat, gözüne hangisi güzel gözükürse onu alırsın.

2 haftalık daytonaya sahibim. Genel olarak memnunum bisikletimden ama bir kaç küçük sorun yok değil. Ama sürüş keyfimi kesinlikle etkilemiyor ve halledilebilir sorunlar. ikisi arasında sadece arka attırıcılar da fark var. daytona deore diğeri alivio. 2 sinden herhangi birine alsan hiç farketmez.

Cameramı muğlada unuttuğumdan dolayı resim kalitesi biraz düşük(cep telefou çekimi). 2 günlük kullanımıma göre, bisiklet gayet iyi kadrosu oldukça sağlam duruyor, Bisikletin satış, tanıtım sitesinde göründüğünden çok daha kalın kadrosu üstelik 14,5 - 15kg ağırlğında bisiklet. İzmir'den alıp şehirlerarası otobüs ile Aydın'a getirdim bisikleti(ön tekerleğini söktürdüler). Otogarda inince ön tekerleği yerine taktım acemice, sonra eve geldim quick release mandalını fazla sıkınca diskin fren balatasına temasını farkettim, ondan sonra... mili söktüm bidaha taktım falan iyice bastırdım ve sonunda sıkıştırmayı ve balata ile temasını önledim... Sanırım her acemi bisikletçi bu yollardan geçiyo, en kısa süredede Aydın'da servisine götüreceğim... Sorularınız olursa sorabilirsiniz yada önerileriniz var ise yardımlarınızı bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: aykut168
Daytona'nın bu rengini daha önce hiç görmemiştim, çok güzel olmuş güle güle kullan.

güle güle kullanın :) sorun değilse fiyat bilgisi de verebilir misiniz ? ne kadara aldınız ...

Geri