Scudo Sports

carraro da marka olsun

Ben de kısa süre önce Carraro aldım, markanın ticari bağının Bianchi ile olduğunu biliyorum ancak üreticisi kimdir nedir, merak ettim, araştırdım, bulduğum bilgileri sizinle de paylaşayım:

Carraro'nun üreticisi Atala Spa isimli çok birden fazla markanın üretimini yapan bir kuruluş. İsmen Bianchi ile alakası yokmuş gibi görünse de firma günümüzde Bianchi'ye ait.
Atala'nın linkleri: /

Wikipedia'da yazan bilgileri çeviriyorum:

Atala Spa, bisiklet, bisiklet yedek parçaları ve bisiklet ekipmanları üreten İtalyan kökenli bir firmadır. (%85 oranda Bisiklet ve Yedek Parça, %15 oranda Ekipman-Aksesuar üretim)

Firma Tarihçesi: Firmanın ilk kuruluş adımları 1919'da Gatti ile başlamış ve firma resmi olarak 1921'de İtalya'da Cesare Rizzato tarafından hayata geçmiştir. Firma, ürettiği yarış bisikletlerinin 20. yüzyılın başlarında ödüller almasıyla dikkat çekmiştir. Üretilen modellerin başarısı 80'lerde firmanın maruz kaldığı finansal sorunlara değin ödüllerle sürmüştür. Finansal sıkıntıların akabinde 2002 senesinde firma satılmıştır. Günümüzde Bianchi şirketi firmaya sahiplik etmektedir. 2002 senesinde birçok modelin üretim rotası İzmir, Türkiye olarak belirlenmiş olup, 2009 yılında yapılan değişiklik ile birlikte tüm modellerin imalat noktası olarak Monza, İtalya seçilmiştir.
Bisikletlerini ürettiği markalar Carraro ve Whistle USA'dir.
Ayrıca Byte markasının bisiklet parçalarını üretmektedir.

Yazan bilgilerin doğruluğu konusunda %100 emin değilim, biliyorsunuz ki Wikipedia anonim olarak bilgi girişi yapılan bir site. Kısacası ben Wikipedia'nın yalancısıyım :)

Sanırım herkesin aklındaki soru işaretleri bir nebze azalmıştır.
Saygılar.

Ekler -Resmi Sitelerden-

http://img857.imageshack.us/img857/6831/image1cx.jpg

http://img52.imageshack.us/img52/3897/image2et.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
Scudo
Whistle ve carraronun türkiyede az modelleri var yurt dışında daha yüksek komponentli ve daha üst kadrolarda bisikletler var ayrıca italyanların elinin deydiği tasarımından belli
bu iki marka küçümsenecek birer marka değil zaten
şu zaman içinde tanınmaya çalışılıyor
ama başlık açılmalı carraro için de

• Beğen
Tepkiler: Burak YAVRU
@Burak YAVRU

Evet, moderatörlerin konuyla ilgili açıklaması;

"belirli bir marka sayısı var, yazılan kod dolayısıyla o sayı geçilemiyor. bu yüzden eklenmedi carraro" tadında bir şey idi yanlış hatırlamıyorsam...

Look nasıl olduysa, alınan reklam parasından kaynaklanıyor olması yüksek ihtimal (ki bu yadırganacak bir şey değil, forumun ayakta durması için gerekli) carraro'nun iki senedir, yer nedeniyle giremediği listeye girebildi...

Enteresan.

Nırve markalı bisiklette şimdiye kadar sadece tek bir konu açılmış. onu diğer markalara taşıyıp Carraro onun yerine açılabilir, NIRVE'den fazla kullanıcısı olduğu kesin :D

evt bende carraro kullanıcısıym ama cok kötü bisikletimn bu sitede yer almamsı

Bu iş biraz da SHOW a dönüşmüş gibi duruyor. Yarışçılar binlerce dolar harcadıkları bisikletleri keyifle gösterebiliyor. Amatörler yeni aldıkları bisikletleri ile keyif almak istiyor. LOOK la ilgili biri doğru söylemiş bu iş biraz da ayakta kalmaya çalışmaktan geçer. LOOK olsun ama CARRARO da mutlaka olmalı. En azından Türkiye de yapılan iyi bisikletlerin bu forumda yeri olduğunu düşünüyorum. Aslında MANİSA ya, şu meşhur fabrikaya gidip nasıl üretim yapıldığını burada gösterip herkesin TÜRK MALI fikrini netleştirmek gerek.

Arkadaşlar bende bir carraro kullanıcısı olarak marka olmasını istiyorum. Herkes mesaj atsa nasıl olur?

Arkadaşlar herkes imzasına carraro marka olsun istiyoruz şeklinde dikkat çekici şeyler yazarsa etkili olur bence.

Artık bende bir carraroluyum günlerdir forumu takip ediyorum en sonunda aldım carraroyu bu yaz dağlardayım, ayrıca carraronun milli takımda kullanldığı kalitesini ispat ettiğini düşünüyorum değerini almalı kesinlikle...

bende bir carraro kullanıcısıyım ve bu kadar isteğe rağmen hala başlık konusunda birşey yapılmaması düşündürücü!

bende carraro sahibiyim ama carraro ismi olmadığı için bianchi yazdım. bu durum benide rahatsız ediyor...

Ben carraro kullanıcısı değilim ama Neden Bu marka yok? 2010 dan beri mesaj yazılmış kimse görmüyormu?

Aynı şekilde Carraro'nun markalara eklenmesinden ve destek başlığı açılmasından yanayım.

Bende carraro kullanıcısıyım... Bu kadar fazla carraro kullanıcısı varken forumda marka olarak göstermemek çok yanlıştır.......

Geri