Scudo Sports

CARRARO CRX 930 Toplama

Scudo
BİSİKLETİN DONANIMI (KOYU RENKLİLER SIFIR PARÇALARDIR.)

CARRARO CRX 930 KADRO
CARRARO GİDON, GİDON BOYNU, SELE BOROSU, CRX SELE
SONTOUR KİLİTLEMELİ MAŞA, XLC KIRMIZI SPACER, XLC KIRMIZI GİDON KAPAĞI, XLC ERGONOMİK ELCİKLER
TENNY RİM KOLAN JANT SETİ (RULMANLI GÖBEKLER) NOVATECH KIRIZI MANDALLAR
CONTINENTAL RACE KİNG 2.2 LASTİKLER
XCT AYNAKOL, 8'Lİ VİTES SİSTEMİ, (ÖN)TOURNEY, (ARKA) ALTUS, KIRMIZI VİTES KABLOLARI
SHIMANO HD DİSK FREN

Koltuğun ucu çok asagida biraz kaldirirsaniz daha rahat olursunuz :) o jant setini nerden aldiniz yada önceki bisikleti ?

• Beğen
Tepkiler: mustafa tuncel
jant seti: (link)

kadrosu oldukça iyi bence bu kadroya deore ve üstü bir set daha çok yakışırdı jant seti olarakta shimano mt15 giderdi bu jantlar bence hiç hoş durmuyor.

• Beğen
Bisikletiniz hayirli olsun, güle güle kullanin.

1-2 düzeltmeyle dahada güzel görüne bilir.

1. Elcikleri dogru posisyonuna getirin, ters takilmis.
2. Selenizi yere paralel duruma getirin
3. Fren vites kablolari cok uzun kalmis kisaltirsaniz daha iyi görüntüye sahip olur ve viteslerin gecisi daha iyi olur.
4. Jantlar geceekten yakismamis ve gereksiz agirlik olmus.

Umarim beni yanlis anlamasiniz...:)

• Beğen
@Murat Cömez

Bu aralar yapacağım zaten dediklerinizden bir çoğunu. Teşekkürler yardım olarak görüyorum önerilerinizi. Ayrıca gidonu da kısaltmam gerek, uzunluğu 70 cm. Elcikler doğru da bugün biraz daha yukarıya doğru ayarladım. Kabloların kısalması mutlaka gerek. Jatlar aslında çok ağır değil, bisiklet bu halde 15,200 gr.

@mustafa tuncel
Elcikler kesin yanlis takilmis, sag sola, solda sag takilmis.
Altaki fotografda isaretledim, bakabilirsin.

DSCF0053.JPG

• Beğen
@mustafa tuncelcidden ağırlar ama çok güzel duruyorlar yahu :D hayırlı olsun keyifli sürüşler kardeşim :D bu arada murat beyde forumda takip ettiğim kadarıyla senin bisiklet ağırlığından iki bisiklet çıkarabiliyor ;)

• Beğen
Öncelikle senin beğenmiş olman ve bol pedallamalar ,Güle güle kullan .Benim fikrim o jantlarla hiç olmamış resmen s*ç**ş batırmışsın :D şaka bi yana bu gerçekten hiç olmamış

Admin veya mod duzeltirmisiniz benim mesajı

• Beğen
@Murat Cömez
Benim elcikler barentli değil, Aklıma takıldı az önce baktım yanlış mı taktım diye:))
XLC_ELCİK_ERGONOMİK_AVUÇ.jpg benim elcikler.
images2.jpg barentli elcikler

Geri