R remziremzi Üye Kayıt 10 Nisan 2015 Mesaj 1 Tepki 0 Yaş 43 Şehir izmir 10 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar , uzun süredir bu forumu takip ediyorum . Üye olmak bugüne kısmet oldu. Hafta sonları karşıyaka-bostanlı sahilde bisiklet ile ter atmayı düşünüyorum . Carraro crx 900 gözüme çarptı. Başlangıç için uygun mudur ?
Merhaba arkadaşlar , uzun süredir bu forumu takip ediyorum . Üye olmak bugüne kısmet oldu. Hafta sonları karşıyaka-bostanlı sahilde bisiklet ile ter atmayı düşünüyorum . Carraro crx 900 gözüme çarptı. Başlangıç için uygun mudur ?
Yoldakiseruven ༼ ºل͟º ༽🧌 Kayıt 17 Mayıs 2007 Mesaj 787 Tepki 1.212 Şehir ΙΜΡΟΣ İsim Lemi Dolunay Başlangıç 1986—87 Bisiklet Diğer Bisiklet türü Katlanır 10 Nisan 2015 #2 (link)
uğurcan sezgin Üye Kayıt 12 Haziran 2013 Mesaj 7 Tepki 1 Şehir eskişehir İsim uğurcan Bisiklet Carraro 7 Haziran 2018 #3 bizzat yıllardır kullanıyorum orta hatta günümüz itibariyle üst segment oldu tavsiye ederim ama kurlar itibariyle yedek parçaları çok pahalandı bu yüzden başım çok ağrıyor şu aralar
bizzat yıllardır kullanıyorum orta hatta günümüz itibariyle üst segment oldu tavsiye ederim ama kurlar itibariyle yedek parçaları çok pahalandı bu yüzden başım çok ağrıyor şu aralar