Scudo Sports

Carraro crx 1012 almayı planlıyorum

Tepki
2
Merhaba arkadaşlar, ben forumda yeniyim.
Ben sorun çıkarmayacak bir mtb almak istiyorum. Araştırmalarım sırasında Carraro crx 1012' yi çok beğendim.
Forumda bu bisikleti kullanan varsa ya da bu bisiklet hakkında yeterli bilgi sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir mi? Mesela; ağırlığı ne kadar?, sağlam mı? vs.
Şuradan bakabilirsiniz:
(link)
Ya da başka bir bisiklet önerir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim:)

Scudo
022 CR RACE modelini yakından görme fırsatım oldu. Çok hoş. Forumda da CRX'in değişik modellerini, mat siyah modellerini gördüm. Carraro'nun bu seneki modelleri oldukça etkileyici. Bisiklet alırken aklınıza yatacak hoşunuza gidecek olan modeli tercih edin ama sırf görüntüden ziyade donanım(vites-fren vs) kalitesini de ikinci plana atmayın derim. Şimdiden hayırlı olsun.

bu crx 1012 ile crx 912 arasındaki farklılıklar neler birde hangisi daya iyi?

Fiyatı performansına göre gayet uygun. Hidrolik fren vs. gayet memnunum. Carraro crx 1012 ile aynı fiyatta olan Trek marka bisikletlerde disk fren bile yok. Bu açıdan fiyatı uygun.
Üzerindeki donanım da gayet güzel. Arka attırıcı Shimano deore. Ön attırıcı; vites kolları Shimano acera:)

hayırlı olsun. sorun çıkarmayacak bir bisiklet arıyorum dendiğinde insan 200 300 liralık bir şey aradığınızı düşünüyor ister istemez :)) sizinki bayağı iyiymiş hayırlı olsun tekrar :)

Geri