Scudo Sports

Carraro CRS 610 vs Btwin Rockrider 500

Estensivo

Üye
Tepki
7
İsim
Burak A.
Arkadaşlar ikiside neredeyse aynı özellikte yada ben birkaç şeye dikkat etmedim sizce hangisine yönelmeliyim?

Scudo
Arkadaşlar hangisi daha iyi fiyat olarak aynılar ama 330 daha üst model kullananlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler

Crs 610 un tasarımını daha çok beğeniyorum şahsen.

Rr 500 demek istedinizden emin misiniz?
O çocuk bisikleti çünkü

Elimde cok az kullanilmis sifirdan farksiz crs 620 var istanbulda 1150 tlye satilik dusunurseniz

Araştırmalarım sonucu crs 610 un f/p ürünü olduğunu düşünüyorum.Forumda sıfırının 800 TL civarlarına satıldığını okudum.Bende CRS 610 u araştırıyorum , bu fiyatlarda daha iyi bir model var mı acaba ?

@emrah261 suan 800 degildir hocam tarihine bakin mesajin :) ama cok guzel bi bisiklet ben crs600 kullandim cok memnundum.

@Auron Sanchez kardeşim haklı olabilirsin o kadar çok konu okudumki tarihlerini net hatırlamıyorum :)

Sıfır olarak burada 835 TL olarak gözüküyor fakat ellerinde var mı sormak gerek
(link)

2.el olarak ta 700 TL ye var , pazarlık gücüne göre fiyat aşağı çekilebilir tabi.
(link)

Bu fiyat civarına aynı özelliklerde başka marka model tavsiyen var mı kardeşim @Auron Sanchez ?

@emrah261 hocam xc250, ng650 falan var da bu bisiklet hem goruntü hem ozellik hem de kalite bakimindan onlardan cok daha guzel.

Geri