Scudo Sports

Carraro CRP 700 VS Rockrider 520 ?

hasancanerdogan

Aktif Üye
Tepki
27
İsim
Rize
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar bisiklet alıcam ama bir türlü karar veremiyorum birde tam alıcakken sakatlık yaşadım ve iyileşip tekrardan kullanıcak hale gelince arayışlara girdim bütçeminde artmasıyla bu 2 bisiklet dikkatimi çekti fakat kararsızım decathlondan almanın güveni var içimde ama Carraroyuda cok oneren var acaba ne yapmalıyım ?

NOT : Baska bu fıyatlarda bisiklet onerısı olan varsa onlarada açığım

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :D

Carraro CRP 700 : (link)

Rockrider 520 : (link)

Scudo
Kardeşim sana önerim 2.ellere yönelebilirsin birde bütçeni biraz artırarak kron xc 750 yada xc 500 alabilirsin

@Alperen T. xc 500 o mavi kadro çok hoşuma gitti fakat o fiyatlara çıkarsam ekipman alamam maalesef :(

@hasancanerdogan bazı yerlerde fiyat çok az fark edebilir ya da 2.el alacaksın ama baktıklarında daha iyidir bence

@hasancanerdogan sanırım btwin tercih ettin7z (profilde yazıyor) sebebin7 öğrenebilirmiyim bende benzer bir durumda kaldım

@luminax o durumda kaldıgımda mosso 2670 deore almıstım sonrasında ıse onuda yukselterek rockrıder 560 aldım eskı bır decathlon personelı olarak sorunuz varsa cevaplayabılırım ıyı gunler :)

@hasancanerdogan RR520 düşünüyorumbütceme tam uygun o fiyata daha iyisini bulabilirmiyim ?

Geri