Scudo Sports

Carraro cr022 48” 2020 model bisikletim çalındı

Lavrus

Üye
Tepki
1
İsim
Mustafa önder ersin
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Geçtiğimiz günlerde kadıköy bostancı adresindeki ikametgahımda apartmanın 8. Kat korkuluklarında kilitli olan carraro cr022 48” 2020 model turkuaz yol yarış bisikletim çalındı. Seri no: 2200....60. 5,6 kere kullanıldığı için sıfır görünümündedir. Satın almak isteyen veya satış sitelerinde karşılaşan arkadaşların hem bilgisi için hemde karşılaşan olursa rica etsem bilgi verebilirmi. Sağlıklı günler.13C7E5E8-43C4-437A-A2E5-DDB40C2F5FAD.jpeg7E67A77C-F75F-46D9-9A1B-D2FE98A48A79.jpeg

Scudo
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede bulunur.

• Beğen
Tepkiler: Lavrus
Geçmiş olsun, evin içine koymadıktan sonra fayda etmiyor.

• Beğen
Geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda bulunur.

Bayramda apartmanımızdan çalınan bisikletler oldu. Bunun üzerine, o zamandan beri ben de salonun bi kenarına koyuyorum.

• Beğen
Teşekkürler, ne yazıkki geldi işte başımıza.

Geçmiş olsun, satış sitelerini aktif olarak her gün gezerim eğer karşıma çıkarsa sizin bisikletin kriterlerine uyan ve aynı semtten olan size haber vermeye çalışırım, aynı zamanda polise başvurmanızı öneririm, arkadaşımın bisikleti de çalındığında polise başvurduk ve bisiklet 2, 3 hafta sonra bulundu. En yakın zamanda bulunmasını dilerim... 🙏

• Beğen
geçmiş olsun. satış sitelerinde görürsem haber veririm.

• Beğen
Bu hırsızları bulup idam ediceksin.
Bataklığı kurutmadan sivrisinekleri bitiremezsiniz. Siz hırsızlığı her seferinde yeniden üreten bu sistemi kökünden değiştiremezseniz ya da hırsızlığın , arsızlığın bu sistemin sonucu olduğunu idrak edemezseniz ne yapsanız nafile. Siz bu ülkede idam cezasını getirseniz bile bu idam cezası gerçekten hırsıza arsıza değil de tüm ülkede gerçekleşen soygunların faillerine değil de gerçekten bu hırsızlık ve yolsuzluk düzenine muhalif insanların seslerini boğmak için kullanılacağına şahit olacaksınız.

@Lavrus geçmiş olsun en kısa sürede bisikletinize kavuşursunuz umarım.

Geçmiş olsun, evin içinde olmadığı sürece her zaman çalınma ihtimali var maalesef.

• Beğen
Her çalınan bisiklet görmemde kahroluyorum ve lanet ediyorum.
Umarım en kısa sürede bulunur. :(

İst- bostancı, kozyatağı, küçükyalı, şimdide idealtepeden bisikletleri çalmaya devam ediyolar. Kamera kayıtları polislerin telefonlarında geziyor ama ne hikmetse bi türlü yakalanmıyorlar ve bizim bisikletler ne yazıkki bulunamıyor! Bu bölgedeki arkadaşlar dikkat!

Bu kadar bisiklet çalınıyor nere gidiyor bunlar anlamıyorum. Kim nerde nasil satılıyor acaba

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geçmiş olsun.
Umarım geri döner ama çalan hayrını görmesin.

Bende idealtepe de oturuyorum, valla 5 katta kilitliyorum ama korkmuyor değilim. Sesli alarm takacağım en sonunda. Çok geçmiş olsun

Abi sokun şu bisikletleri içeri artık.
Az para değiller.
Kavga çıkarın evdekilerle ama sokun içeri. Yeter yani artık. :(

Geri