Scudo Sports

Carraro CR-Tour World hakkında bilgisi olan var mı?

Scudo
Kaç liraya mal oldu ve nereden aldınız. Şöyle ki pazartesiye de benimki gelecek. O zaman bir tanıtım yazısı yazarız.

Peşin aldım 30.700 e mal oldu. Mars bisikletten aldım. aslında 1 gün fark ile Sundu bisiklettekini kaçırdım. ama kurulum Sunduda oldu.:)
51 cm. 180 boy 82 bacak boyu tam oldu...
Size de hayırlı olsun... :) harika bir bisiklet...

Peşin aldım 30.700 e mal oldu. Mars bisikletten aldım. aslında 1 gün fark ile Sundu bisiklettekini kaçırdım. ama kurulum Sunduda oldu.:)
51 cm. 180 boy 82 bacak boyu tam oldu...
Size de hayırlı olsun... :) harika bir bisiklet...
hepsiburadadan üç ay ödemesiz 6 taksit 32000 e aldım. Tanıdık bayinin ağustosta % 25 zam gelecek demesi etkili oldu. Aynı bayide 56 kadro boyunu denediğimde çok büyük oldu. 51 kadro boyu 177 cm ye sanırım tam olur.

hepsiburadadan üç ay ödemesiz 6 taksit 32000 e aldım. Tanıdık bayinin ağustosta % 25 zam gelecek demesi etkili oldu. 51 kadro boyu 177 cm ye sanırım tam olur.
Aynen uygun olur. Şu an kart vadelerinde 39 u bile gördüm ben... Ben de bu sebeple derleyip toplarlayıp aldım. Zaten hemen kdv farkını koymuşlardı...

''Kemerini bağla Dorothy, Kansas yok olmak üzere.''

Arkadaşlar, bisikletlerinize sıkı tutunun çünkü yeni bir zam dalgası gelmekte... (ve hatta geldi)
Carraro yine fiyatları sıfırlamış...
Mosso da arada yapmış zammı. Diğerlerine bakmadım daha.
Bisikletin, zamanın ruhu gereği ulaşılabilir olması gerekir ki insanlar bu yönde teşvik edilebilsin. Yoksa bisiklet toplumu, sürdürülebilirlik masalları bizim için safsatadan öte geçmez.
Ben açıkçası üzülüyorum bu duruma. Bir yandan insanlara bisiklet kullanmalarını tavsiye ederken bir yandan da bisikletlerin eskinin araba fiyatlarına ulaşması, insanların birkaç maaşına denk geliyor olması bunu imkansız kılıyor.
Biliyorum maliyetler falan konu ama bunun bir mali teşviği de yok hiç bir kanaldan. Hiç olmadı. Ne devlet ne de bankalar ne de başka bir kanal.
Bakalım nereye kadar...

Ben açıkçası üzülüyorum bu duruma. Bir yandan insanlara bisiklet kullanmalarını tavsiye ederken bir yandan da bisikletlerin eskinin araba fiyatlarına ulaşması, insanların birkaç maaşına denk geliyor olması bunu imkansız kılıyor.

Devletimiz bankalara talimat verdi ve bisiklet kredisi çıkardılar. Artık ev alır gibi 10 yıl vadeyle bisiklet alabiliyoruz. Teşvikse bu da teşvik. Adamlar daha ne yapsın? :)

Devletimiz bankalara talimat verdi ve bisiklet kredisi çıkardılar. Artık ev alır gibi 10 yıl vadeyle bisiklet alabiliyoruz. Teşvikse bu da teşvik. Adamlar daha ne yapsın? :)
Allah devletimize zeval vermesin tabi.:hihi:
Ama merak ediyorum bir ara vardı öyle bişey hakikaten. Gidip başvuran oldu mu acep. Bankaya gidip ben bisiklet kredisi istiyorum diyen nasıl karşılandı acaba..:))))

Beş seneye kadar maliyetler yüzünden hepiniz fixieci olacaksınız dediğimde benimle alay eden forum ahalisi hayatta mıdır acaba?

Bu fiyatlardan sonra, hizmet bisikleti fantazim var benim. Bisan Roadstar yada Bianchi Milano. :)

Sadece gobekten 3 vites yapsam tadından yenmez. Rampada cok zorlamasin yeter.

• Beğen
Tepkiler: Otepeyurt
Bu arada CR-T WORLD yeni fiyatının yanı sıra yeni vites serisiyle satılacak galiba. (trail serisi de aynı şekilde.)
Sitede vites sistemi CEUS 6000 olarak güncellenmiş.🤷‍♂️
2x11 olarak.
ön;
48X36X26T den 46X32T ye
ve arka dişli;
11-36T den 11-45T

Kazanç oranını bilmiyorum ama muhtemelen daha konforlu olmuştur herhalde. (ya da aynıdır)

Fiyatının da diğer sitelere bakarsak %15 fark ile 43.000 tl civarı olacağını düşünüyorum. 2024 zamlarına kadar.

Çelik olan trip serisi de ne yazık ki artık yok.

vay be, 43.000. zamanında bedava imiş, dolu bir bisiklet idi ve ucuzdu. diğerlerine göre de ucuzdu.

• Beğen
2024 Modeller için Carraro yeni fiyatlar ufak ufak ortaya çıkıyor.
MODELGOG2FORCE 950BIG 2912Flexi 121 V
YENİ FİYAT28.335,0042.915,0014.565,0037.245,0015.535,00
EYLÜL FİYAT18.800,0028.900,0010.300,0025.300,0010.000,00
FARK9.535,0014.015,004.265,0011.945,005.535,00
ORAN51%48%41%47%55%

Birkaç model çıkmış şu an için. Güvendiğim bir siteden aldım. Oranlar hepsinde sabit değil. Muhtemelen parça değişiklikleri olabilir. 2023 eylül son katalog fiyatını baz aldım.
Bir de katlanır almayı düşünüyordum. Muhtemelen 2. ele yöneleceğim... Bakalım :(

Herkes elindeki bisikletine gözü gibi bakmalı bence. Fiyatlar Bisiklet mantalitesinden cikmaya başlamış. Bu hız devam eder ise, elimdeki eskiyince hizmet bisikletine gecerim ileride( ikinci el olarak) biraz bakım ve kucuk degisikler ile yola devam mecburen.

Bu fiyatlara Bisiklet, cocuklarin harcliklarini biriktirerek alacaklari bir araç olmaktan uzaklasmis iyice artık. Bizlerinde cebindeki bozuk paralar ile yurutecegi bir araç olmaktan uzaklaştığı gibi.

• Beğen
Herkes elindeki bisikletine gözü gibi bakmalı bence. Fiyatlar Bisiklet mantalitesinden cikmaya başlamış. Bu hız devam eder ise, elimdeki eskiyince hizmet bisikletine gecerim ileride( ikinci el olarak) biraz bakım ve kucuk degisikler ile yola devam mecburen.

Bu fiyatlara Bisiklet, cocuklarin harcliklarini biriktirerek alacaklari bir araç olmaktan uzaklasmis iyice artık. Bizlerinde cebindeki bozuk paralar ile yurutecegi bir araç olmaktan uzaklaştığı gibi.
Elimdekine dahi bakamayacak duruma koşar adım gidiyorum. 105 5800 grupsetli 2009 model aluminyum kadrolu yol bisikleti kullanıyorum. Rublem zincirim eskiyecek diye ödüm kopuyor zira çok pahalılar. Bırakın parça yükseltmeyi eskiyenini değiştirmek bir zulüm haline geldi. Her Allah'ın günü bu duruma getirenlere lanet etmekten dilim damağım kurudu. Kahrolsunlar. Bu milletin ahını almak kolay olmamalı. Ölmek bir kurtuluştur bazıları için. Ölemesinler diye dua ediyorum. Dokunsalar patlayacağım derler ya, benimki de o hesap oldu. Patladım :D Umarım karakola ifadeye çağrılmam:suspus:

Geri