Scudo Sports

Carraro Cr Race 062 Kulübü

tayt ve forma farz yol bisikleti için. Sağlık için farz bikere. tayt iç çamaşırla giyilmez nedeni ise tayt padlerinin yüzeyleri hava alır ve tahrişi önleyen sürtünmeyi azaltan bir kumaşla kaplıdır. iç çamaşırla giyilirse tüm bu özellikleri iptal etmiş oluruz ve olası bir tahriş problemine ön ayak olmuş oluruz. Ayakkabıda önemli ama acele edilecek bir konu değil.

Scudo
tayt ve forma farz yol bisikleti için. Sağlık için farz bikere. tayt iç çamaşırla giyilmez nedeni ise tayt padlerinin yüzeyleri hava alır ve tahrişi önleyen sürtünmeyi azaltan bir kumaşla kaplıdır. iç çamaşırla giyilirse tüm bu özellikleri iptal etmiş oluruz ve olası bir tahriş problemine ön ayak olmuş oluruz. Ayakkabıda önemli ama acele edilecek bir konu değil.
Teşekkürler fikir için
Hocam, tayt bence kesinlikle almalısınız. Sizin sağlığınız açısından SPD pedala gelirsek eğer, ben şahsen SPD pedal alınmasından yanayım ama profesyonel olmadığınızı belirtmişsiniz. Bu yüzden SPD pedala pek gerek yok gibi; yine de sizin kararınız tabi.
Çok teşekkür ederim

Selamlar 062 sahibi oldum 2 ay önce falan.

Ekipman ile ilgili bir kaç sorum olacak doğru konu mu bilmiyorum ama idare edin çok anlamıyorum forumdan.

Şuan ekipman olarak sadece kadro arası çanta aldım içindekiler: Lastik tamir kiti, yedek lastik, el pompası ( yolda kalmamak için )

1) Tayt mı deniyor artık her neyse ondan almak mantıklı mı turlarım 50 km oluyor en uzun turum 1 kere 100 km oldu sizce gerekli mi ?

2) Kilitli pedal almam gerekiyor mu almak ne kadar mantıklı?

3) Bu bisiklet özelinde önerdiğiniz deneyim tavsiye vb. şeylerle beni bilgilendirir misiniz??

4 yaşından beri 2 teker kullanıyorum düzenli olarak bisiklete de alıştım sürüş anlamında profesyonelliğe geçmeyi düşünmüyorum böyle 50 km lik turlardan devam etmeyi düşünüyorum ona göre tavsiye verirseniz çok mutlu olurum
1- tayt almanız sağlık ve konfordan dolayı mantıklı olacaktır, almanız gerekiyor. eğer utanma gibi bir durum olur ise şort gibi olan taytlar var ona bakabilirsiniz.

2-kilitli pedal almanız sürüşün konforu için güzel olacaktır. hız yaptığınızda ayağınızdan pedal çıkmaz, sadece ilk sürüşlerde düşebillirsiniz ama standart bence bu.

3-güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
merhaba,

Carraro 062den maalesef soğudum, bu bisikleti satıp üst model almayı düşünüyorum ama bunu satabileceğim bir bisikletçi var mıdır?
Yani bunu satıp direkt sıfır alabilecek bir yerim var mıdır?
Sahibinden ilan koyup uğraşmak istemiyorum aslında.

merhaba,

Carraro 062den maalesef soğudum, bu bisikleti satıp üst model almayı düşünüyorum ama bunu satabileceğim bir bisikletçi var mıdır?
özel değilse soğuma nedeninizi öğrenebilir miyim?

merhaba,

Emirhan dı galiba
atölye25.4 instagramdan bakın Aynı şehirdesiniz herhalde

Bu arada neden soğudunuz?

özel değilse soğuma nedeninizi öğrenebilir miyim?
Emirhan dı galiba
atölye25.4 instagramdan bakın Aynı şehirdesiniz herhalde

Bu arada neden soğudunuz?
merhaba
daha yeni gördüm kusura bakmayın.
uzun zamandır sele tarafında bir problem var. pedal çevirince gıcırtı gibi ses çıkıyor. 2 yere gösterdim. biri kadro dedi diğeri de kelepçe dedi.
kadro dyen carraronun bu modellerinde kronik var diye belirtti.
kelepçeyi de değiştir düzelir diyeni yaptım daha uygun diye, ilk başta ses gitti fakat tekrar devam etti.

onun için soğudum

merhaba
daha yeni gördüm kusura bakmayın.
uzun zamandır sele tarafında bir problem var. pedal çevirince gıcırtı gibi ses çıkıyor. 2 yere gösterdim. biri kadro dedi diğeri de kelepçe dedi.
kadro dyen carraronun bu modellerinde kronik var diye belirtti.
kelepçeyi de değiştir düzelir diyeni yaptım daha uygun diye, ilk başta ses gitti fakat tekrar devam etti.

onun için soğudum
Seleniz hafif sağa sola mi oynuyor?? Öyleyse benim de var öyle bir sorun.

Çözüm mü?? Çok basit. 1-2 kare peçete 😄😄17509525816078504613422817096843.jpg

hafif iniyor gibi, öyle hissettiriyor. seleye oturup kullandığımda çıkıyor ses fakat ayakta kullanınca çıkmıyor ses

kelepçede idi sanırım 2-3 alyanlık vida vardı. onu sıkıyor musunuz?
ya o tasarımı yapan mühendisin ben ....
sele borusu bile bisiklete +1 kg ağırlık katıyor
yemişim aerosunu

• Beğen
Tepkiler: utksn
hafif iniyor gibi, öyle hissettiriyor. seleye oturup kullandığımda çıkıyor ses fakat ayakta kullanınca çıkmıyor ses
Baya sıkmalısınız. 2 tarafin kelepçedeki vida mı artık neyse onun fotosunu atın bı bakayım
yemişim aerosunu
Evet cidden çok ağır

yemişim aerosunu
yani evet, görüntü olarak güzel fakat soğuttu model beni kendinden...

Baya sıkmalısınız. 2 tarafin kelepçedeki vida mı artık neyse onun fotosunu atın bı bakayım

Evet cidden çok ağır
çok sıktım aslında ama pazar günü tatilden döndüğümde size ileteyim.

yani evet, görüntü olarak güzel fakat soğuttu model beni kendinden...

çok sıktım aslında ama pazar günü tatilden döndüğümde size ileteyim.
Dediğim gibi benimki sadece sağa sola çok az oynuyordu onu da peçete sıkıştırdım

Dediğim gibi benimki sadece sağa sola çok az oynuyordu onu da peçete sıkıştırdım
Fotoğraf ve video ekledim. görünürde sıkıntı yok. Daha önce seyir halinde iken kaydığı için arkası öyle soyuldu.

(link)

tempImage7jsJgj.jpg

Dosyalar

• tempImageTF8tGp.jpg
    tempImageTF8tGp.jpg
    89,2 KB · Okunma: 5
  • tempImageHzfugW.jpg
    tempImageHzfugW.jpg
    95,7 KB · Okunma: 5
Sesi bilemiyorum ama iyi sıkmayınca boru kayıyor. Ayrıca sele borusunu bence kullanmadığınız yerden kestirin gereksiz ağır
ses ve kayma olayını çözdükten sonra kesme işlemini yaparım...

Bi arkadaş bunlarda orta göbek çıtlama sorunu kronik dedi doğru mu bu?

İyi forumlar yakın bir zamanda carraro 062 almayı düşünüyorum boyum 1.83 iç bacak boyum 88cm kadro boyu konusunda nasıl bir tercihte bulunmalıyım deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ayrıca 2. el temiz bir tanede arıyorum olan varsa iletişime geçebilir benimle teşekkürler

İyi forumlar yakın bir zamanda carraro 062 almayı düşünüyorum boyum 1.83 iç bacak boyum 88cm kadro boyu konusunda nasıl bir tercihte bulunmalıyım deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ayrıca 2. el temiz bir tanede arıyorum olan varsa iletişime geçebilir benimle teşekkürler

56 kadro size büyük olabilir. 54 uygun olacaktır.

Geri