Scudo Sports

Carraro Cr Race 052

Ebolution

Üye
Tepki
33
İsim
Ebrar
Bisiklet
Carraro
Herkese merhabalar,

Btwin rockrider 340 ile başladığım bisiklet sürecine carraro cr race 052 ile devam ediyorum. İlk Yol bisikletim. Yaklaşık 80 km kullandım ilk izlenimlerim dağ bisikletine göre baya çabuk hızlanıyor ve yüksek hızlara çıkıyor.Karbon maşalı ve baya hafif geldi bana tam kilosunu bilmiyorum.Üstünde komple tiagra set var baya iyi çalışıyor.Bisikleti sıfır mağazadan aldım fakat 2016 model 2.500 tl'ye aldım.Şuanlık çok memnnum

teşekkürler.

IMG_1392.JPG IMG_1543.JPG IMG_1544.JPG IMG_1545.JPG

Scudo
Ağırlığı nedir acaba

iyi günlerde kullan. Bayağı uyguna almışsın ben 2000 e almıştım ama eski tiagra setiyle hani şu gümüş renginde olan :D hala her gün kullanıyorum ve çok memnunum

@Doğanay07
9,5 kg civarı.

@Ebolution
Güle güle kullanın. Yanıyor valla ;). Kazasız belasız sürüşler inşallah.

avcılar pozitif spordan aldım

herkese teşekkürler

Hocam bu yol bisikletlerinde maşa dediğimiz olay mtb bisikletlerdeki gibi amortisör görevini mi görüyor yoksa işlevsiz mi ?

@berbatine1
Kardeşim mtb de olduğu gibi atlayıp zıplayamazsın yol bisikletinde daha dikkatli kullanmak gerek. Karbon maşa da olsa asla bir amortisor görevi görmez

Kazasız bol pedallar

@ahmtayd
Karbon maşaların özelliği hafif ve esnemez olması. Mesajınızda karbon maşaların azda olsa darbe emdiği gibi bir algı sezdim. Eğer böyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Aluminyum maşa yeni başlayanlar için daha konforludur.

@Emre Gülen
Alüminyum kadroda karbon maşa kullanılmasının sebebi titreşimleri bir nebze olsun azaltmak diyr biliyordum ?

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@ahmtayd
Titreşimi yani yoldaki ufak bozuklukları emer ancak darbeyi esnetmez kesinlikle.

Jantlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Beni tek tedirgin eden şey jantları . Şu an bende de carraro var ve üzerindeki jantları kendi üretimi bunun gibi.Açıkçası ben memnun değilim.Bu durum 052 modelinde de geçerli mi ?

@ahmtayd Bende öyle biliyordum ama çelik maşadan karbon maşaya geçince farkı anladım karbon çok fazla hissettiriyor bozuklukları.

bu benım 052 ile cumartesi turumdan bir foto bende allalı 3 hafta olduIMG_20170805_184948_239.jpg

• Beğen
Tepkiler: Sufibiker
Jantların tek dezavantajı ağır olmaları ön arka 2200 civarlarında bir ağırlık var lastik hariç sanırım... Ben bu bisikleti 2 sene kullandım 3-5 kere de düştüm bir kere bile akort ayarı istemedi sağlamlığı güzel, akıcılığı da fena sayılmaz.

• Beğen
Tepkiler: Kutay P
ileride jant seti alırsam uzun yıllar kullancagım bi bisiklet olacak üzerinde set gayet güzel

Geri