@Şerif Feridun merhabalar bisikleti 2019 kadro olması ve geçen sene satılamamış olmasından dolayı 3600 TL ye aldım.
Carraro cr052 ile ilk on günlük deneyimlerim ardından sonuçlarını paylaşmak istiyorum.
Öncelikle ilk başta 100kmlik inişli çıkışlı bir rotada pedli tayt ile sürdüğümden pek sele ağrısı hissetmedim fakat normal kıyafetle binilecek bir sele değil. Kadro boyunu 2cm büyük aldım bisikletimle alakalı tek olumsuz düşüncem bu olsa da sonraları alıştığımdan dolayı artık pek de fark etmiyor. Hatta forumda yol bisikletinde büyük kadronun konfor açısından öne çıkarıldığını okumuştum.
Bunların haricinde birkaç gün önce de bisikletle ilk ufak çaplı kazayı yaptım. Kazanın hemen ardından sürücünün alakasız tavırlarını da kendimi de boşverip direkt bisikletin yanına koştum ve kesinlikle aynakolla kadroyu elime alacağımı düşünürken ön jant harici hiçbir yerde kusur görünmüyordu. Kaza sonrası jant akordu ve vites ayarı harici herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bu kaza da ilk günlerde bisikletteki en ufak çiziklere dahi çemkirmelerime cevap oldu sanki

bu olay sonrasında bisikletin dayanıklılığına olan güvenim arttı desem yeridir. Sadece frenleri kontrol etmek biraz zor olduğu için kazada fren kollarına pek abanamadığım için kaçınamadığımı düşünüyorum.
Kazadan sonra dün 100kmlik Giresun turunda Giresun kalesinin yokuşunu bilenlerin gözünde canlanır oralar fakat o yokuşu bisikletten inmeden zigzaglarla tamamlayınca bu tiagranın zehrini tam olarak ben de aldığımı hissettim. Kısacası tiagra candır

. Aklıma gelmişken 2019 kadro ile 2020 kadro arasındaki bir diğer farkta vites telleriyle alakalı 2020 kadroda vites telleri artık kadro içinden geçiyor.
Bu fiyat bandında rakibi olur mu bilemiyorum ama ileride 105 setlilere geçersem cr062 mi alırım yoksa Bisan Grand Tour mu alırım bilemiyorum. Bisan bu yıla şuan için kağıt üzerinde olsa da ürünler piyasaya sürülürse gerek tur gerek yol bisikletleriyle bomba gibi girecek.