Scudo Sports

İnceleme Carraro CR Race 052

Yeni aldığım jantlar bisikleti efsanevi bir şekilde güzelleştirdi.Jantların renk uyumu mat renkli kadroyla çok iyi
Efsane olmuş. Şu Team 30 gerçekten çok güzel jant. Siyah gidon bandıyla daha da iyi olabilir gibi.

Scudo
Yeni aldığım jantlar bisikleti efsanevi bir şekilde güzelleştirdi.Jantların renk uyumu mat renkli kadroyla çok iyi
Çok jant teli krııyor diyorlar, belli bir kullanımınız sonrası yorumlarınızı bekliyorum.

Ufak bir yanlışınız var jantlar team 35 ti
Evet gidon bandı yakın zamanda değişecek asıl güzellik o zaman olacak
Çok jant teli krııyor diyorlar, belli bir kullanımınız sonrası yorumlarınızı bekliyorum.
Jantlar 3 haftaya yakın bendeler tahminen daha 50 km olmamıştır henüz herhangi bir problemle karşılaşmadım tel kırma olayına gelirsek jantta 16/21 tel var tel sayısı az diyebiliriz buna bağlı olarakta daha dikkatli kullanmak gerekir

@evrimvolkan 062 yi yol bisikletine yeni geçen birisi için tavsiye edermisiniz? bide 062 nin kadro türü nedir endurance yarış falan
Bence fiyat/performans olarak uygun kadro yapısı hakkında çok bilgim yok maalesef.

Bisan modellerinin bayiye ulaşmaması nedeniyle carraro 052 tiagra modeli ile sora setli mosso cavailer alternatifleri öne çıkmaya başladı. Carraro 052 2019 model hakkında yorumlarınızı paylasirmisiniz.

Bisan modellerinin bayiye ulaşmaması nedeniyle carraro 052 tiagra modeli ile sora setli mosso cavailer alternatifleri öne çıkmaya başladı. Carraro 052 2019 model hakkında yorumlarınızı paylasirmisiniz.
Sizi asla pişman etmeyecek bir bisiklet kendim 1 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum gerek yokuş gerekse düz yol performansı olsun çok iyi bir bisiklet.Paranızın hakkını vericektir.Bisikleti %19 eğimli yokuşlarda kullandım herhangi bir esneme söz konusu olmadı ama eğer bisikleti uzun süre kullanıcam derseniz yeni bir jant setine ihtiyacınız olacaktır.Üzerinde gelen stok jantları 6-7 bin km arası kullandım sorunsuzdu.Şimdi ise Vision Team 35 ile kullanıyorum kesinlikle mükemmel.Tiagra set sizi pişman etmeyecektir.Mosso nun cavalier serisinde tiagra set yok diye biliyorum o yüzden her türlü carraro öne geçiyor.Sadece sizi yanıltacak olan şey mosso nun kadro görüntüsü kaynak izlerinin silinmesi bisikletin al benisini arttırıyor ama carraro ya göre ağır olduğunu söyleyebilirim.Carraro nun mat rengini alırsanız bakımı zor olacaktır( tozu kiri daha fazla belli ediyor) ama kesinlikle parlak lacivert rengine göre daha güzel her ne kadar toz tutsa da

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Sizi asla pişman etmeyecek bir bisiklet kendim 1 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum gerek yokuş gerekse düz yol performansı olsun çok iyi bir bisiklet.Paranızın hakkını vericektir.Bisikleti %19 eğimli yokuşlarda kullandım herhangi bir esneme söz konusu olmadı ama eğer bisikleti uzun süre kullanıcam derseniz yeni bir jant setine ihtiyacınız olacaktır.Üzerinde gelen stok jantları 6-7 bin km arası kullandım sorunsuzdu.Şimdi ise Vision Team 35 ile kullanıyorum kesinlikle mükemmel.Tiagra set sizi pişman etmeyecektir.Mosso nun cavalier serisinde tiagra set yok diye biliyorum o yüzden her türlü carraro öne geçiyor.Sadece sizi yanıltacak olan şey mosso nun kadro görüntüsü kaynak izlerinin silinmesi bisikletin al benisini arttırıyor ama carraro ya göre ağır olduğunu söyleyebilirim.Carraro nun mat rengini alırsanız bakımı zor olacaktır( tozu kiri daha fazla belli ediyor) ama kesinlikle parlak lacivert rengine göre daha güzel her ne kadar toz tutsa da
Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Mosso sora setli. Carraronun sitesinde 2020 modeli aero kadro olarak geçiyor. Bana yakın bisikletçi de 2019 model versiyonu var. Ağırlık ve genel kullanım açısından 2020 2019 ne gibi degiskenlere sahip ?

Carraro nun 2020 modeli aero 2019 modeli ise daha çok tırmanış tarzına benziyor ama bazı sitelerde gördüğüm kadarıyla 2020 modelin ağırlığı daha fazla 2019 modele göre.Tabi bu aero yapısından dolayı da olabilir.
Bisiklete içinizin ısınması için şuraya birkaç fotoğraf bırakayım😁

Dosyalar

• Screenshot_20200618-122155.jpg
    Screenshot_20200618-122155.jpg
    64,4 KB · Okunma: 72
  • Screenshot_20200618-122140.jpg
    Screenshot_20200618-122140.jpg
    77,8 KB · Okunma: 72
  • Screenshot_20200618-122257.jpg
    Screenshot_20200618-122257.jpg
    140,7 KB · Okunma: 67
  • Screenshot_20200618-122246.jpg
    Screenshot_20200618-122246.jpg
    119,5 KB · Okunma: 63
  • Screenshot_20200618-122450.jpg
    Screenshot_20200618-122450.jpg
    75,3 KB · Okunma: 72
  • Screenshot_20200618-122313.jpg
    Screenshot_20200618-122313.jpg
    386,4 KB · Okunma: 64
  • Screenshot_20200618-122124.jpg
    Screenshot_20200618-122124.jpg
    103,3 KB · Okunma: 55
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Jant ağırlığı ve akıcılığı haricinde 052 güzel bir bisiklet. 052 kullandığım zamanlar 3-4 Defa düşmeme rağmen kadroda/maşada çizik bile oluşmamıştı.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@Berke 054 ne durumda memnunmusunuz belki stoktan uyguna bulursam onu da düşünüyorum.

@Berke 054 ne durumda memnunmusunuz belki stoktan uyguna bulursam onu da düşünüyorum.
052 ile birebir aynı kadro ve maşa sanıyorum. Farkı yeni Tiagra, Vision Team 30 jantlar ve diğer bileşenler FSA markalı. Mat siyah/gri kombinasyonu da ayrıca güzel bana göre. Genel olarak memnunum. Bundan önce Salcano XRS030 kullanmıştım onun daha hafif olduğunu söyleyebilirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Jant ağırlığı ve akıcılığı haricinde 052 güzel bir bisiklet. 052 kullandığım zamanlar 3-4 Defa düşmeme rağmen kadroda/maşada çizik bile oluşmamıştı.
Başka bir alternatif var mi bu bütçe doğrultusunda? 052 yi 4200 lira civarına alabiliyoruz bugünün şartlarında. Sora setli başka modellerde dahil olabilir önerilerde.
Bu arada 052 nin 2020 aero kadrolu olanının 10.50 kilo olduğunu öğrendim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Başka bir alternatif var mi bu bütçe doğrultusunda? 052 yi 4200 lira civarına alabiliyoruz bugünün şartlarında. Sora setli başka modellerde dahil olabilir önerilerde.
Peugeot R14 tiagra:4700 tl
Peugeot R15 sora:3800 tl alternatif olarak bu bisikletler var önerebileceğim

Valla fiyatlar farklı hale geldiğinden dolayı sıfırlar ne kadar, ne fiyata ne donanım var uzun zamandır takip etmiyorum. Ben ikinci el aldım herkese de temiz ikinci ellere bakmasını öneririm.

@Şerif Feridun merhabalar bisikleti 2019 kadro olması ve geçen sene satılamamış olmasından dolayı 3600 TL ye aldım.

Carraro cr052 ile ilk on günlük deneyimlerim ardından sonuçlarını paylaşmak istiyorum.
Öncelikle ilk başta 100kmlik inişli çıkışlı bir rotada pedli tayt ile sürdüğümden pek sele ağrısı hissetmedim fakat normal kıyafetle binilecek bir sele değil. Kadro boyunu 2cm büyük aldım bisikletimle alakalı tek olumsuz düşüncem bu olsa da sonraları alıştığımdan dolayı artık pek de fark etmiyor. Hatta forumda yol bisikletinde büyük kadronun konfor açısından öne çıkarıldığını okumuştum.
Bunların haricinde birkaç gün önce de bisikletle ilk ufak çaplı kazayı yaptım. Kazanın hemen ardından sürücünün alakasız tavırlarını da kendimi de boşverip direkt bisikletin yanına koştum ve kesinlikle aynakolla kadroyu elime alacağımı düşünürken ön jant harici hiçbir yerde kusur görünmüyordu. Kaza sonrası jant akordu ve vites ayarı harici herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bu kaza da ilk günlerde bisikletteki en ufak çiziklere dahi çemkirmelerime cevap oldu sanki :) bu olay sonrasında bisikletin dayanıklılığına olan güvenim arttı desem yeridir. Sadece frenleri kontrol etmek biraz zor olduğu için kazada fren kollarına pek abanamadığım için kaçınamadığımı düşünüyorum.
Kazadan sonra dün 100kmlik Giresun turunda Giresun kalesinin yokuşunu bilenlerin gözünde canlanır oralar fakat o yokuşu bisikletten inmeden zigzaglarla tamamlayınca bu tiagranın zehrini tam olarak ben de aldığımı hissettim. Kısacası tiagra candır :) . Aklıma gelmişken 2019 kadro ile 2020 kadro arasındaki bir diğer farkta vites telleriyle alakalı 2020 kadroda vites telleri artık kadro içinden geçiyor.

Bu fiyat bandında rakibi olur mu bilemiyorum ama ileride 105 setlilere geçersem cr062 mi alırım yoksa Bisan Grand Tour mu alırım bilemiyorum. Bisan bu yıla şuan için kağıt üzerinde olsa da ürünler piyasaya sürülürse gerek tur gerek yol bisikletleriyle bomba gibi girecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Mosso'nun kadro ağırlığı fena değil aslında. Jantlar 3 kilograma yakın olduğu için bisikletin genel ağırlığı artıyor.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@Yasuoman çok teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun sağ olun, var olun. Çok fazla yer aradım maalesef veren olmuyor, doğru söylüyorsunuz.

Geri