Scudo Sports

Carraro CR-Race 012 14V

sapienza

Aktif Üye
Tepki
35
İsim
Burak ESEN
Bisiklet
Carraro
CARRARO CR-RACE 012 14V YOL BİSİKLETİ ALIYORUM BİRAZ UCUZ GELDİ BANA BUTCEM BUNA YETTİGİ İCİN ALIYORUM UCUZ OLMASININ NE GIBI DEZAVANTAJARI VAR BİDE BİSİKLET HAKKINDAKI GORUSLERINIZI BILDIRIRMISINIZ?
(link)

Scudo
Kadro, jantlar vs kötü bisiklet değil. Fakat vites grubu Shimanonun en alt seviyesi. Fiyat olarak da bu ekipmanı kullanan rakipleri ile eşdeğer sayılır. Yerinizde olsam Btwin Triban 3 alırdım, tabi stokta varsa. Carraro'nun bu modelinden geri kalmaz ve fiyatı da hayli uygun

@ahmet faruk EğitGÖRUNUS ACISINDAN CARRARO HOSUMA GIDIYOR AMA VİTES SAYISININ AZ OLMASI BENİ YAVASLATIR DIYE ENDISELENIYORUM BTWİN E BAKTIM STOKTA YOK BİDE AYNAKOLDA 3 DİSLİ VAR

@sapienza triban 300 var. triban 500 yok. bir daha bakın derim. bu bisikleti alacaksanız bisikletçilere gidin. 1100 tl ye falan alırsınız bence.

@mergin bU HAFTASONU GIDICEM ZATEN BU BISIKLET YOL SERISINE BASLANGICIM OLUCAK ELDEN CIKARTMAKTA SATMAKTA SIKINTI YASARMMIYIM BIDE CARRARO'YU?

@sapienza onu bilemiyorum. ama carrro pek piyasası olan bir marka değil. satmak için alacaksan hiç alma derim. ki bence 1250 tl falan bisiklet almak için kritik bir para. 1800 tl lere falan çok daha iyi modeller var. ben olsam ya 900 tl ye triban 3 alırdım. yada biraz daah para ayarlayıp mosso 730 tca sora veya salcano xrs 030 gibi bir bisiklet bakardım.

BİRAZDAHA PARA DEDİGIN 2 KATI FIYAT YA:D@mergin

1800-1200=600 1800/1200= 1,5

@mergin YA TAMAMDA BU PARAYI PORC HARC BIRIKTIRDIM O PARA CIKMAZ BENDEN SUAN EKSILERDEYIM ZATEN:)

@sapienza o zaman triban diyorum ben. ya da az pazarlıkla salcano xrs 040 sora diyorum. 2015 i güzel bence.

• Beğen
Tepkiler: Physiker
@mergin TESEKKURLER FIKR SAHIBI ETTIGIN ICIN

Merhaba, mesajlar 2015 yılına ait ama şimdi bende CARRARO CR-RACE 012 almayı düşünüyorum. Konuşmalar çok tatmin edici gelmedi bana yani bisiklet ile ilgili bilgi fazla yok. Bu bisikleti kullanan varsa izlenimlerini anlatırsa sevinirim. (link)

Geri