Scudo Sports

Carraro bisiklet markası hakkında

Scudo
İtalya carraro markası var.. Onun bianchi ile ortaklığı sonucu türk piyasasında sattığı ürünler. Tasarımlar italya .. Genelde modellerini beğenirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bianchi nin yan markasımı yani?yoksa türkiyede satılan carrarolar italya malımı?

biyankinin yan markası

• Beğen
Hepsi acell bisikletinmiş. Yok buradakilerle İtalya'dakiler farklı. Bir keresinde aratma yaptırmıştım. Hiç bir alakaları yok.. Bunlar Türkiye'ye özel modeller.

• Beğen
peki bu carraro 224 iyimi sizce.para yönünden ve kalite yönünden hangi bisikletle kıyaslanır.?

Arkadaslsr sedona gusto alicam sanirim. Sizce nasildir bu bisiklet. Yorumlarinizi paylasirsaniriz sevinirim. Corratec harmony gent e kaymistim ama fiyat yuzunden gustoya gectim.sizce gusto yeterli olurmi yoksa harmony gent o fiyata degermi???

Bildiğim kadarıyla bianchi bir Türk markası ve yurt dışına açılmak için İtalyan markası olan carraro ve whistle markalarıni satın almış. Üretimi de Manisa'da yapılıyor.

@Tatanga bianchi italyan markası. türkiye de üretilen yada toplanan bianchi lerin italya yla uzaktan yakından alakası yok. sadece türkiye de ismini kullanmak için izin mi almış ne tam bende bilmiyorum

Carraro sahibi biri olarak kafama takıldı şimdi bu konuyu açıklığa kavuşturacağım :) kullandığım bisikeket İtalyan markası mı Türk markası mı bilmek istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: veyselkln
@Tatanga Dostum Carraro bir İtalyan markası olan Bianchi çatısının altında olan yan bir markadır. Bir nevi paralel devlet gibi düşünebilirsin.Kadrolar Manisa'da üretiliyor olduğu bir Türk markası olduğu manasına gelmez.Yani İtalyan bisikletine biniyorsun şu anda.
Ayrıca şu linke de bi goz atmanı tavsiye ederim, ilgini çekeceğini düşünüyorum;
(link)

Crp 710 kullanıyorum tam anlamıyla parasının karşılığını veriyor.

• Beğen
Tepkiler: veyselkln
Carraro markasıda bizim salcano, kron gibi yerli markalardan biri, bir abim anlatmıştı.Carraro ve Bianchinin İtalyan markası olduğunu,yurtdışında bambaşka modeller ürettiklerini söylemişti.Bizdekiler Türkiyeye mahsus,yerli üretimmiş,isim haklarını satın almışız zamanında,üstüne bianchi yazıp istediğimiz bisikleti üretebiliyormuşuz.

Orijinal Bianchi;
Oltre XR1 2015 (£2700 ~ 12.100TL)
http://s26.postimg.org/aeo359zbt/Bianchi_Oltre_XR1_2015_Campagnolo_Veloce_10sp.jpg

Türk Bianchi;
SLR500 2015 (1.809TL)
http://s26.postimg.org/xu60amj2x/bianchi_SLR_500_2012.jpg

İkisi de en üst model :D

Arkadaşlar merhaba,
Carraro Big 927 ve Sedona 810 modelleri arasında kaldım ikisi de Mtb ve 27.5'' fiyatları yakın sizce hangisini tercih etmeliyim bu modellerden birini kullanan veya bilgi sahibi olan arkdaşım varsa yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler...

@Luccini Sedona al hiçbir zaman pişman olmazsın kardeşim.Bir carraro kullanıcısı olarak söylüyorm.

@Kensou öncelikle cevap için teşekkür ederim. Sedona 910 ve 920 arasında kaldım aralarında 200 lira fark var sence hangisini tercih etmeliyim ?

Geri