Scudo Sports

Carraro bisiklet markası hakkında

Scudo
Çok değerli bisiklet dostları !! Bildiğiniz gibi bisiklet dünyasında çok çeşitli yerli yabancı marka ve modeller mevcut.Hal böyle olunca ayırabileceğimiz bütçe miktarı ve alacağımız bisiklet modelini seçmek çin işkencesine dönüştü.Accel (Bianchi) nin çıkardığı carraro'yu nasıl bilirsiniz.Bazı modellerin kadrolarında HT Light Alloy bazılarında Aluminyum yazıyor ikisi arasındaki farkı öğrenmek için üşenmedim fabrikalarına telefon açtım.Telefona bakan şahıs numaramı aldı ve size sonra dönerim dedi.Hala tel bekliyorum bana carraro markası ve bu kadrolar arasındaki farkı açıklayacak olan varsa sevinirim.teşekkürler.

Kadrolarına ne teknoloji kullandıklarını diğer kadrolara kıyasla nası olduklarını söyleyemem belki ama fiyatına göre çok yüksek komponentli ve göze hitap eden bisikletler satıyorlar bu sene. Geçen sene salcano bu sene carraro bence 1000-2000 lira bütçeyle alınabilecek güzel bisikletler sattılar.

• Beğen
Tepkiler: mustan35 ve gok
Şimdiye kadar bir yamuklarını görmediğim marka :) Ürünlerinin ederinde satmaları çok hoşuma gidiyor diğer firmalar gibi uçurmuyorlar fiyatları belki piyasaya hakim olmak içindir blemeyiz bunu 2013 ürünlerinde göreceğiz. Örneğin Sedona 2012 lerde marka fiyatını bayağı artırmıştı.

2011 de de aynıydı hocam fiyat politikası. Her sene böyle söylüyorlar ama artmıyor hiç fiyatlar :D

Mesela ben 1200'e aldım full deore bisikletimi.

benim ilk bisikletimde carraro suan kullandığım ve gayet menun kaldığım bisikletimde carrao çok menunum toplama5500km yı geçtim ne eskısınde nede yenısınde sorun yasamadım carraro crx 3012 yenı bısıkletım buarada...

Kullanmadım ama bir tane edinmek üzere olan biri olarak söyleyebilirim ki, Carraro arkadaşların da dediği gibi bu yıl satış patlaması yaptı. Kullananlardan da hiç şikayet olmadı gibi. Gönül rahatlığı ile alınabileceğini düşünüyorum.

Carraro markası çoğu yönden iyidir ama bedelini ödemiş biri olarak İstanbul İLERİ BİSİKLET'ten ALINMAZ.

Aldiğiniz bisiklet kadar hangi bayiden, kimden aldığınız da çok önemli. Aldiğiniz bisikleti ertesi gün herhengi bir nedenle götürdüğünüzde, bize gelme servise git demeyecek bir yer olmalı.

2 yıllık kişisel deneyimim sonucu tavsiye edecegim bisiklet satıcıları: AKTİF PEDAL, DELTA BİSİKLET VE YEŞİL BİSİKLET diyebilirim.

Metin AKIN

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Kron düşüşünden sonra Sedona yla birlikte tekrar zirveyi yakalayan sevdiğimiz markalardandır :)

Ben Carraro 904 Prizma kullanıyorum. Kompanentleri çok yüksek olmasa da vasat da değil. Hafif bir bisiklet (12 KG). Dün akşam yokuş çalıştım. Dikmen, Hoşdere, Turan Güneş.. Gayet rahat hiç mola vermeden evime döndüm. Şehir içi yada dışı arazi harici kullanacaksan kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. Sadece pedalları ve seleyi değiştirebilir ya da benim gibi jel sele kılıfı alabilirsin. Rengi de bence çok hoş. Beyaz renkli aksesuarlarla çok daha güzel, karizmatik bir hale getirebilirsin.
Fiyatı da çok uygun 604 TL. Aksesuarlarla taş çatlasın 750-800 TL ye on numara bir bisiklet sahibi olunabilir.

bisiklet piyasasının şahini doğanı gibi oldu bu marka neredeyse on kullanıcıdan biri bu markaya sahip bende olmak üzere
ama al benisi olan hoş modeller yapıyorlar epeyde tutuldu umarım bu çizgilerini bozmadan dahada üst modeller üretirler ve bizlerde keyifle kullanmaya devam ederiz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ordu İlİnde accell bike shop maĞazasi aÇilmiŞ,İŞİnde gerÇekten profosyenel ÇaliŞiyorlar.yenİ modellerİ Çok gÜzel.baŞka İllerede satiŞ yapmaktalar.

carraro big 929 siparisi verdim bakalim pazartesi en gec elimde olacak internetten gordum cok feci bi gorunusu var ayrica diger markalarla kiyasliyorum biraz daha uygun geldi carraro iyidir iyi :)

merhaba arkadaşlar , 1 yıllık carrarom var üzerinde bir imza var ama kimin imzası olduğu hiç bir yerde yazmıyor bilgili arkadaşlar bilgi verebilirler mi :)

aynen bendede var carraro arkadaşlarla bir ara konuşmuştuk ama bir anlam verememiştik acaba ne imzası

Bısıklet dunyasının gızemlerınden bırı :) bakalım arkasından ne cıkacak

Geri