Scudo Sports

carraro 930 manghen carbon 105

Scudo
(link)

kadro 1200 maşa 530 gr mış

maşa biraz ağır sanki

şık bisiklet. yanlışım var ise kusura bakmayın yol bisikletinde anlamam karbon kadrolu yol bisikleti için biraz ağır değil mi?

sitede 9 kg oluğu yazıyor yaklaşık olarak. sanırım bu kadar fazla olmasının nedeni jantlar.

Taksit seçeneklerinde toplamda 1100 TL yazıyor..Ancak sundu bisikletin verdiğiniz sitede 1100 € olarak belirtilmiş sanırım biyerde hata var :) Hangi fiyat doğru.?

Kadrosu alu diye biliyordum ben bu bisikleti,eğer karbonsa ve 2000 liraysa kapış kapış gider herhalde :)

Bİsİkletler GÜzel Üzerİndekİ Malzemelerde SÜper EĞer Bİde Jant Setİ Dİzersen SÜper Bİ Makİne Olur

kadro ağırlığı normal giant defy advanced kadro 1150 gr civarındaydı mesela ama maşa biraz ağır.

Carraro bisikletler hakkında pek bilgim yok ama geçen sene Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda milli takımımız bisikletlerinden biri carraro'ydu.
http://i670.photobucket.com/albums/vv67/bulentbayraktar_album/dscn0171o-1.jpg

Carraro'ları Bianchi Türkiye'nin satıyor. Kadro uzakdoğudan geliyor burada montajlanarak Avrupa'ya gönderiliyor. Bildiğim kadarıyla alt sınıf bir iki model haricinde Türkiye'de satışı yok. Yukardaki bisiklet de zaten üst sınıf bişey değil.
Ama fiyatı tabiki çok uygun.

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
milli takım carraro kullanıyor güvenirlik için bence iyi zaten carraro yu bu sene bianchi aldı whistle la birlikte bence bir sorun çıkarmaz

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
1-2 ufak değişiklerle beraber çok güzel bir makina haline gelir..Renk uyumu harika :in: Para olsada alsak:p

arkadaşalr bence çok güzel bir marka avrupada baya met ediliyor özleikle almanyada ben almanca bildğim için okuyorum alman forumları ve bende aliminyum olanından alıcam fiyatı inanılmaz uygun sonuç olarak sedona felan gibi biiskletlerden on kat daha güvenli ve güzel şık bence yol almak isteyen arkadaşalr hiç düşünmeyin derim ufak bir iki değişiklikle biisklet en az 8 kg olur benim bir çıkarım yok bu işten sadece gerçkten kendi tercihimi söylüyorum vala aılcam sundu biisklet ile az sonra arayıp konuşmayı düşünüyorum peşin fiyatına takist yapar ise hemen çekicem bir alu cararo hadi hayırlı olsun

Geri