Scudo Sports

carraro 916 dambiez mi yoksa cr 022 mi?

Uğur Ece

Daimi Üye
Tepki
30
Bisiklet
Kron
916 dambiez ve cr 022 nin ne farkı var? ikisinin arasındaki 200-250 liralık farka değer mi? bir de scott s30le de bu iki modeli karşılaştırabilir misiniz? normal fiyatından çok çok ucuza s30 buldum ancak 2.el. bisiklet sahibi de çok anlayan birisine benzemiyor. 2 yıl önceki speedster s30. ürünün detaylı fotoğraflarını isteyeceğim eğer gayet temiz çıkarsa s30u almayı önerir misiniz? yardımcı olursanız sevinirim

Scudo
Ben CR 022 kullanıyorum.İkisinin arasında kadro farkı var.Yapısal olarak değil, tasarım olarak.CR 022 kadrosu bir tasarımcı tarafından özel olarak tasarlanmış eğrisi farklı bir kadro.Bu tip kadrolar sprint ve tırmanma işine daha yatkın oluyorlar.Bunun dışında tüm donanım aynı...

• Beğen
Tepkiler: Uğur Ece
CR 032 kullanıyorum. Üzerindeki donanım CR 022 ile aynı olarak değiştirilmiş şekliyle. Yani CR 022 nin beyazı.
Kadro geometrisi için aldım bu bisikleti.
Küçük detaylar da var, mesela arka frene giden kablo, kadro borusunun içinden geçiyor...

• Beğen
Tepkiler: Uğur Ece
carraro 916 sıfırı yok sanırım. Hiçbir yerde bulunmuyor. Bu arada bahsettiğiniz scott bu mu?
(link)

@İbrahim Özhan DOKUMACI
onay sürecine almışlar onaylanmayacaktır. çalıntı zaten çok şikayet gönderildi :)

Geri