Scudo Sports

Carraro 915 D'AMBİEZ yardım

Muhammet Galata

Forum Demirbaşı
Tepki
151
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar bu bisikleti almak istiyorum,yalnız daha gelmemiş sanırım, tarih konusunda fikri olan varmı acaba yeni modeller ne zaman gelir? aydın motosiklet-bisiklet mağzasını aradım ama ellerine daha ulaşmamış, fiyat olarakta çok iyi 940 TL istiyolar campagnolo xenon-veloce karışımı parçaları var, link olarakta (link)

Scudo
Yol bisikleti hakkında çok fazla bilgim yoktur ancak kadro bakımından cok güzel bisiklet :)

görüntüsü mükemmel.

fiyat olarakta iyi duruyor. fakat bisiklet konusunda henüz acemi olduğum için diğer konularda ( kadro, donanım vs) bişi diyemiyeceğim.

fiyat dediğiniz gibi olcaksa bende alırım bi yol bisikleti.

bu fiyata çok güzel donanımlı bir bisiklet bende almayı düşünüyorum fiyatı çok iyi

seçtiğiniz bisiklet belki size göre çok iyi ama bence eksikleri var.Mesela;arka dişli plastik koruması yok,orta dişli plastik koruması yok,eğer ki ben bu bisikleti toplasaydım,frenlerini bu paraya diskli fren yapardım ve resimde görülen inşallah yanılmıyorumdur,sibop kapakları yok.Ben sizi tabii ki etkilemek istemem,firmayı kötülemiyorum,fakat yeni bir bisiklette bunlar büyük eksik bence.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
samet kardeş ister yol bisikleti olsun,isterse şehir bisikleti olsun bakın bu firma ne yapmış.(link) frmanın çalışanı değilim.Ama önceki mesajda saydığım eksikliklerin biri yüzünden bacağımı koparıyordum.

bu biiskleti nerde bulabiliriz acab arkadaşalr lütfen yarıdmcı olurmsunuz bende kesin alıyorum ama nerden alabilirz fiyat bence makul süper bence kadro kaçmaz çok uygun bence vala süper hiç kaçırmak istemiyorum

Arkladaşlar tekrar aradım mağazayı bir tane gelcekmiş vede 57 boy vede mağaza sahibi kendisine almış bu bisikleti, avcumu yalamış oldum şansa bak ya,

Kadrosunu ve jant setini beğendim:)Renkleri güzel.Donanım olarakta olduça iyi...Fiyatı fena değilmiş.Al benisi olan bir yol bisikleti...

Mart Ayinin Ortasina Dogru ÜretİlecekmİŞ Ama Önce Carraromu Wistle Mi Üretİlecek Bİlmİyorum Bende Wistle 1051 V Yİ Almayi DÜŞÜnÜyorum...

Mart ı bulabilirmiş, fakat çok az sayıda gelir tahminimce, speedster s50 düşünmeye başladım daha bekleyemiycem sanırım

@Muhammet Galata

Kardeşim bekliyorum yollarda yalnız bırakma beni :) mtblerin yanında tek kaldım :D

gelecem zaten dayanamıyorum günler zulüm geçiyo bisiklet olmayınca, az kaldı alacam inş. bi tane yol makinası

Carraro marka bisikletler Ankara'da SDS Bisiklet mağazasında satılacak ancak tam olarak ne zamana gelirler tarihini bilemiyorum.. Ancak 1-2 ay içerisinde satışta olmalarını umuyorum.. Bu fiyatlardan gelirse inanılmaz satar.. Ancak benim duyduğum 900€ civarı olacağı.. Yine de fazla ümitlenmeyin.. Rakam netleşsin sonra gerekirse kapışırız :D

@d.berkay
:) şu zamanlarda gelseydi iyi olurdu valla beklemek zor geliyo insana, ben ümidi kestim zaten :) scott düşünüyorum artık

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
Arkadaşlar aydın bisiklet mağzasını tekrar aradım bu bisikletten sadece 1 tane mağzaya gelcekmiş, yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum, ben kendisine aldığını söylemiştim burada, fakat mağazaya 1 tane gelecekmiş burdan özürdiliyorum kendisinden

cannondale ve corratec modellerine bakıp gerçek bir yarış bisikleti alsanız daha iyi olur ve fiyatlar da çok uygun

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
bu bisiklet hangi mağzada satılıyor nasıl temin edicem 940 ytl süper fiyat almak istiyorum bende bana bir link verebilrmisniz bu fiyata alabiliceğim bir yer varmı acaba?

Geri