Scudo Sports

carraro 915 D'AMBIEZ SL 18V

Srtn11

Üye
Tepki
0
carraro 915 D'AMBIEZ SL 18V hakkındaki görüşleriniz nelerdir? max 1000 lira bütçeye ve sahibim yol bisikleti almak istiyorum. Önerebilceğiniz başka modeller var mı?

Teşekkürler =)

Scudo
bende o modele bakiyom al kardesim guzel makina yada iki ay bekle bianchi slr 300 geliyo

• Beğen
Tepkiler: Srtn11
drag blade flat bar var..
Hatta bu drag bisikletin flatbarının carrarodan daha iyi olduğunu düşünüyorum şahsi fikrimdir..

bisiklet güzeldir fiyatı 820 tl arkadaşa bi yanlış yapılmış benim alıcak olduğumda lastik hakiki lugano bisiklette gayet güzel ve yakışıklı benim gözümde tek eksisi arka ruble yokuş çıkmada zorlayacak gibi

• Beğen
carraro 915 D'AMBIEZ SL 18V bana göz boyama gibi geliyor, yani yol bisikletine; o ince lastiklere (700*23) flatbar takıp işte sana şehir bisikleti demek istemişler ama nafile. Yani nedir bu, yol bisikletlerinin antreman versiyonumu. Bir ara bu sitede dambiez in İtalyada envanterde bile olmadığı söylenmişti, doğrudur herhalde...

• Beğen
Bir noktayı karıştırmayalım. 915 18 vites yarış gidonlu Sora 3400 vites kolu, 50/34 ikili aynakol,
915 Flat bar 24 vites düz gidon SHIMANO ST-R221 vites kolu, 52/42/30 üçlü aynakol.

Arkadaş 18 vitesli versiyonu soruyor. Lugano lastiklerle çok mantıklı iyi bir tercih benim düşüncem.

• Beğen
Yardımlarınız için teşşekkürler =) ama sağlık sorunlarım nedeniyle yol bisikleti almam biraz daha ertelendi =/

Geri