Scudo Sports

Carraro 475 J Race

Dogukan Artuç

Aktif Üye
Tepki
76
Donanım açısından çok iyi bir bisiklet nasıl bu kadar ucuz olabilir?:eek:
http://i50.tinypic.com/j5ifjd.jpg
Gelelim donanıma:cool:
Fren seti:Shimano Slx
Jant seti:MAVIC XM 117 w/all.red nipple
Maşa:Rockshox tora
Vites kolları:Shimano Slx
Arka arttırıcı:Shimano Deore XT
Ön arttırıcı:Shimano Deore
Ruble:SHIMANO KCSHG50 9-SPEED 11-32
Aynakol:Shimano Slx
Sele:Selle Royal setta
Gidon:Carraro
Gidon boğazı:Carraro
Furş takımı:Fsa
Dış lastik:Schwable blackjack
İç lastik:?
Pedal:SHIMANO APDM 520RL
Sele kelepçesi:Carraro
Sele borusu:Carraro
Kadro:CARRARO 475 J RACE

Sıra geldi fiyat ve ağrlığa:D
Fiyat:1.542TL:eek:
Ağırlık:12kg
Piyasada neredeyse bu bisikletle aynı fiyatta olan sedona 761 var 761 den yaklaşık olarak 500gr daha ağır ama komponent olarak çok daha iyi...
Yorumlarınızı bekliyorum

Scudo
bu bisiklet bianchinin firmasıdır. whistle-bianchi-carraro adamlar satış rekoru yapmak için fiyatı güzel yapmışlar.görmeden birşey demek zor.denemek lazım.bu fiyata süper yani.yeşil bisiklette katoloğu inceledim çok uygundu.

• Beğen
Tepkiler: Dogukan Artuç
Teşekkürler bu gün yeşil bisiklete gidip bakacağım:D
Bide bunları daha manisada üretmeye başlamamışlar herhalde türkiyede bi bursada var bide yeşil bisiklete gelicek, bide italyan sitesinde aynı bisiklet var:)

Donanımı fiyatına göre iyi, acaba kadrolar nasıldır? Ben Cannondale Trail SL 4 almak istiyordum fakat bu carraro lar da kafamı karıştırdı. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Evet Arkadaşın dediği gibi Bianchinin yan firmasıdır carbon kadrosu çok güzel henüz gelmedi bu serileri çok yakında bize gelecektir tavsiye edebileceğim bir makinedir...

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
param olsa 1 saniye düşünmezdim çok uygun o kadrosu kötü falan olabilir sadece donanımları bisikletten kat kat pahalı :O

Özellikler sanirim Carraro 475 Z Race ait Fiyatsa J nin galiba.

carraro yeni bir marka ve kendini piyasaya iyi tanıtabilmek açısından reklamı az tutup fiyatları aşağıya çekiyor ve sizlerde bu şekilde reklam yapıyorsunuz hem reklamdan tasarruf hem ucuz ürün satışı kalitesine yorum yapamıyacağım ama güzel birşeye benziyor

Büyük firmaların genelde uyguladığı bir satış politikasıdır bu durum .. Ana markanın yanında daha ucuza farklı bir marka piyasaya sürerek rekabet gücünü artırmayı hedeflerler .. Bu durum biz tüketicinin lehinedir tabii ki ..

Eger bu bisiklet bu fiyata satilirsa sedona 781 yerine bunu tercih ederim.Kadroyu begenmezsem satip daha iyi bir kadro almak daha mantikli olur.

@alobar

Ben bugün aldım ve İstanbul'da yaklaşık 50 km yol yaptım:D Gayet memnun kaldım. Tavsiye edebilirim;) Gerçi bulmak için bayağı bir gezindim ve Tandem Bisiklet'te bir tane vardı, onu da ben aldım.

Carraro bir yan firma degil kesinlikle. İtalyada 1924 dan beri üretimi olan köklü bi markadır. Bianchiyle anlaşma sonucu ürünlerini Türkiyedede tanıtmak icin fiyatları bu kadar düsürmüslerdir. Yurt dısı fiyatlarının 300 lira civarı assasındadır. Bu sene icin gecerli bi durum bu. Bence kacırmadan alın derim :) Bende 473 h race modelini aldım 3 günde 150 km yol yaptım henuz bir problemi cıkmadı gayet memnunum..

Daha önce bursa Aydın Bisiklette incelemiştim Carraro'yu fiyatı ve şık kadrosuyla çok etkilemişti beni. Geçenlerde de yeni bir bisiklet almak isteyen arkadaşıma bu markaya da bakmasını önerdim. 750 tlye Dahoy modelini satın almış ki Deore 9lu sistem ve gidondan lock out ve rebaund ayarlı suntour maşası var üzerinde. Hidrolik disk olanı ise sadece 850 tl imiş.. Dudaklarım bir daha uçukladı. Kadronun esnemezliği de hiç fena değil. En azından sedonalardan çok daha rijit bir kadroya sahip. Yeni bisiklet alacakların şiddetle değerlendirmesi gereken bir fırsat..

• Beğen
Tepkiler: Hugo Ramirez
Allah'ım gene aklım mı karışıyo ne yaaaa :D gerçi bu durumda gulmem mi gerekiyo yoksa ağlamam mı bilemiyorum...
aklımda bianchi troy-giant xtc3 ve belki bi carraro modeli vardı.ne alırsam alıyım babamda yardım alarak alıcam.troyu çok rahat alabilirim.ama giantta babamın epey bi yardımı dokunması gerekiyo.babam bu konuda belki problem çıkartabilir ne gerek var bu kadar pahalı olmasına die.bilemiyorum..neyse carraroyu duşunmeye duşunmeye eleyecek hale gelmiştim.carraro başta beni şu yuzden soğuttu.bi kaç yerde bisikletçilerin kendi kafalarına göre bisikleti toplayıp model yaptıklarını duymuştum.böyle bi durumla karşılaşmamak istediğim içinde pek ilgilenmemiştim.ama sizin böyle yorumlarınızı görunce aklım karışıyo.istanbulda bitane bisikletçi ile göruştum.yaklaşık 1 ay kadar önce.carraro race modeli :D tabi böyle detaylı bir suru race modeli olduğunu bilmiyodum.markaya baktım carraro modele baktım bişeler yazıyodu en belirgin olan race tamam dedim devam ettim :D adam 1250 tl istemişti sanırım.epey bi pazarlık sonucu 1000'e bıraktı adam.ama adamın tipi bi turlu guven vermedi.adam diyo ne zaman alacaksın bende dedim ki yarın da alabilirim 1 ay sonrada.önemli olan karar vermem dedim.adam başladı kaporada kapora yav guveni zedeliyo adamdan alacağım varsada almaktan vaz geçecek oluyorum.belkide beni carrarodan biraz soğutan şey oydu.bilemiyorum.
ama şunu biliyorum ki carraroya beni tekrar ısındırdınız :)
ne yapsam ?? :bilmiom: :bilmiom: :bilmiom: :bilmiom:

@Emre DeNiZ

Öncelikle Carraronun kendi web sitesine girin ve orada olan modellerin inceleyin. Eğer bisikletçide sitede olmayan bir modelle karşılaşırsanız o model toplamadır. Çünkü ara model dedikleri modelleri web sitelerine koymadılar. Ayrıca fiyatlarda Euro bazında net olarak belirtilmiş web sitesinde. Ben kendim yaklaşık bir aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım henüz. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Hazar Berkay
evet 1051 D fln dedikleri modeller bisikletçilerin kendi topladıkları modeller ama ben alırım fiyatı uygun diyosan öyle de yapabilirsin.Ben Carraro 475 J Race aldım memnunum ; )

peki bana önerebileceğiniz bianchi troydan parça kalitesi kadro kalitesi hafifliği sağlamlığı bakımından iyi olan fiyatı max 1300 olacak bi model önerebilir misiniz?giant xtc3 u öneren çok arkadaş oldu.ama fiyat bakımından beni zorluyo.muhtemelen onu alamayacağım.carraroda sizin önerdiğiniz bi modeli yada troyu alacağım.ama giantında olma ihtimali duşukte olsa var.sizin önereceğiniz carraro modelini inceledikten sonra duruma göre karar vereceğim inş.

merhabalar
bende dün motis bisikletten carraro 475 j race modelini aldım beklediğimden iyi bir bisiklet çıktı ancak daha sonra shimano APDM520RL bir pedal verildiğini gördüm ancak bana normal bir pedal verildi carraro nun bu modelini alan diğer arkadaşlar da nasıl bir pedal geldiğini yazabilir mi yorumlarınız için teşekkürler

Geri