Scudo Sports

Carraro 475 J Race [[ Hakiki Carraro ]]

@i.golge

sağol abi inşallah katılıcam ben de.Bu akşam var mı mesela bilmiyorum.Varsa katılırım. biri msn i ekledim

Scudo
Merhaba Burak Bey;
Bisikletiniz çok güzel.İyi günlerde pedallayın.Trek bisikletinizi de çok beğenmiştim.Gerçekten çok iyi seçimler yapıyorsunuz. :)

• Beğen
Tepkiler: burak kürkçü
Teşekkür ederim Melih Bey.
Bisikletleri almadan önce 1 aylık araştırma yaptım piyasadaki tüm modelleri ezbere biliyodum kimde hangi donanımlar var vs. diye .Hazır bisikletler olarak tabi(daha amatör olduğum için toplama olaylarına girişemedim) seçimim fx 7.5 ve 475 j race oldu.Şuan memnunum bisiketlerimden pederle birlikte pedallıyoruz böylelikle : ) . Size de iyi pedallamalar iyi günler

Hocam hayırlı olsun bisikletin. Aynısı bende de var. Yaklaşık 2000 km kullandım ve genelde memnunum, ama frenleri ve maşası diğer donanımından biraz geride kalıyor. Özellikle maşasının ağırlığı yaklaşık 2,5 kg:D

• Beğen
@hakan güler

ben de tam sizinkisi gibi fosfor bant arıyodum ama nerden bulabilirim acaba ? çünkü sizinkiler sanayide satılan fosfor şeritlerden değil daha kuvvetli heralde

semir karabulut

hocam yine de bu fiyata alınabilecek en uygun bisiklet bence ki ben nakit ödediğim için daha da uyguna aldım

gerçekten süper bir bisiklet .. bende bu modelde karar kılmıstım aramadığım yer kalmamıstı.. bulamadım ve farklı bir marka bisiklet aldım .. bana da aldıgın yerle ilgili pm atabilirmisin rica etsem tşk.
tekrar hayırlı olsun .

• Beğen
Burak öncelikle hayırlı olsun.Güzel bir seçim yapmışsın.
Allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin.

sağol samet.Sen de bisikletini topladığın zaman burda paylaşırsın hem görmüş oluruz. Bu arada dünkü tur bayağa iyiydi 11 kişiydik halletmiş olsaydın keşke bisiklet işini

@Burak KURKCU

teşekkür ederim Burak Bey malesef msj sayımdan ötürü ben özelden yazamadım size..bu arada sundu bisikletten bir yetkiliyle görüştüğümde "abi elimde 2 adet vardı 30 dk önce arasaydın senndi bir tük. web ve tel. üzerinden eşine ve kendine sipariş geçerek elimdeki 2 ürünüde aldı" demişti kısmet :)

Geri