Scudo Sports

Carraro 473 H Race

Tepki
13
Arkadaşlar ilkbaharda bianchi speed alarak başladığım bisiklet sevdasına, hızımı alamayarak 4 ay sonra carraro 473 H Race ile devam ediyorum. Bianchi speed çelik fakat performansı iyi ve idare eder, 4-5 kilo için o kadar para aluminyum bisikletlere verilir mi diye düşünürken, uludağ köylerinde ve ormanlarında yaptığım zorlu gezide farkı anladım ve diyorum ki iyikide almışım.
(link)
(link)
Bunlarda iki kardeş
(link)

Scudo
bende hemen hemen aynı tarz 2 bisiklet arasında geciş yaptım...fark hemen anlasılıyor...hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Ben de mavi rengini aldım 2 gün oldu. Kargodan heran gelebilir :D

H race kullanan baya kişi olduk bir H race klübü kurabiliriz :p

Hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsınız güzel günlerde bol pedallamalar dilerim

Hayırlı olsun.Euro düşükken alsaydınız keşke.

Bursa Aydın bisikletten aldım. Açıkcası normalde fiyatları sezonda pahalıdı fakat şimdi kampanyadalar ve heryeri araştırdım piyasaya göre iyi fiyata aldığımı düşünüyorum.
Özellik olarak kopyala yapıştır yapmadan özet olarak;
Vitesler full deore-27 vites
Hidrolik disk frenler
Direksiyondan kitlenebilir maşa
Ağırlık 12,8 kg

• Beğen
Tepkiler: Harun.
hayirli olsun cok guzel bisiklet..bir carraro kullanicisi olarak pisman olmazsin derim...tek eksik forumda carraro marka bisikletleri marka olarak gostermemesi.....

hayırlı olsun bende de aynı renkten var.arkadaşın dediği gibi 473 h race clup'u kurabiliriz...

Hayırlı olsun.. Bursa' da olduğunu farkettim Perşembe akşamı bekleriz Kent Meydanı' ndan toplanıyoruz Ramazan sebebiyle 21:30 ramazan sonra 20:30 hareket var müsaitsen gelirsin.. Ayrıca takip et Yeşil Pedal Bisiklet Derneği..

Son olarak bende de 473 H Race var :D

benimki kırmızı usta:)))))

KALİTE İNSANIN KENDİSİNE KARŞI GÖSTERDİĞİ SAYGIDIR !!! sözümle hayırlı olsun diyorum ve güle güle kullanın güzel bi seçim olmuş diyorum :)

Arkadaşlar, fotoğraftaki carraro bisikletim çalınmıştır. Şüpheli olarak görürseniz bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

geçmiş olsun, umarım bulunur... kilitlememişmiydiniz?

Geri