Scudo Sports

carraro 473 H RACE sizce nasıl?

Tepki
0
Merhaba bu hafta sonu Carraro 473 H RACE almayı düşünüyorum İstanbulda satan bi kaç mağzaya mail attım 19 veya 20 kadro alıcam sizce nasıl bir bisiklet?Boyuma göre istediğim modeli kolay bulabilirmiym?Bu fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz başka bir marka varmı şimdiden teşekkürler.

Scudo
Merhaba aynısını geçen hafta aldım tek kelimeyle harika bisiklet herkese tavsiye ederim...Ama kadro boyu bulmakta zorlanabilirsiniz ben uzun bir süre aramıstım...

burayada yazayım. alırken tek tek komponentlerini incele ağırlığına bak, hatta metre ile kadro boyunu ölç,bisiklete otur bak büyükmü küçükmü. orjinal 473 h race bulabileceğini hiç sanmıyorum. deore xt var onda.

• Beğen
Tepkiler: aykut aydın
Bulabilirsen sakın kaçırma, al;) O fiyata daha iyisini bulamazsın. Ben 475 J Race kullanıyorum, gayet de memnunum.

• Beğen
Tepkiler: aykut aydın
475 J Race de alabilirim istanbulda satan bi ilerimotor var bide tandem bisiklet gerçi onda sadece 16'' kalmış bildiğiniz başka mağza varmı?

Tandem Bisiklet'te var. Yoksa da gelme ihtimali yüksek.

Ankarada Carraro alabileceğim bir yer var mı?
Benim bütçem çok yüksek değil Sedona 711v de düşündüm ama bulabilirsem Carraro Daytona 435 alacağım...

Eskişehir gibi çok uzak olmadığı sürece şehir dışından da alabilirim.

Geri