Scudo Sports

carraro 435 daytona v-break

talha yavuz

Daimi Üye
Tepki
94
carraro 435 daytona v-break almayı düşünüorum,kullanan yada bilgisi olan var mdr?ne dersiniz?

Scudo
Parça Listesini Yazarsan , Kullanmasak Bile Parçalar Hakkında Elimizden Geldiğince Bilgi Veririz.

KDV Dahil, 365,00 €
Kadro MTB ALLOY 7005 15,5"- 16,5"-18.5"-19,5"-21,5"
Maşa SUNTOUR SF10 XCM V2 RL. GİDONDAN KİLİTLİ
Çatal Yatağı INTEGRATED 1.1/8"
Gidon MTB AL. SEMIRISED OS CARRARO
Gidon Boğazı MTB AL H/S OS CARRARO
Fren SHIMANO V-FREN BRM422
Krank Takımı SHIMANO KFCM443 44X32X22
Arka Vites SHIMANO DEORE KRDM592SGS SHADOW
Ön Vites SHIMANO DEORE KFDM590
Vites Kolları SHIMANO DEORE SLM590
Arka Dişli SHIMANO KCSHG50 9-VİTES 11-32
Lastik CST 26X1.95 53-559 SİYAH
Sele Borusu ALLOY CARRARO
Sele SELLE ROYAL MACH
Jant ÇİFT KATLI SİYAH 32 DELİK
Pedal MTB ÇELİK PLS.

(link)

Gidon, gidon bogazı ve sele borusu (mtb al carraro?) dısındaki parcaları iyi bence fiyatına gore. İleridede masasını daha performanslı ve hafif bir masayla degistirirsen on numara bir bisiklet olr :)

@eerkilinc

Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler. Ne kadara aldın acaba?

@onur onur

Dostum normal fiyat 6*120=720 ye aldım bende kocaelideyim 10 güne gelecek ödemeyi yaptım.eskişehirden sezgin beyden aldım

• Beğen
Tepkiler: onur onur
@eerkilinc

Güzel fiyat. İstanbul'da nasıl fiyatlar acaba? Araştırma imkanın oldu mu?

internet fiyatı 365 euro.sanırsam bayi kar imajı düşük. Salcano 303srd alacaktım peşin 750 ye buldum fakat bi kaç kişi kırınca vaz geçtim bunun netteki fiyatı 905. Bayi giriş fiyatı 700. Diyeceğim bu fiyata gerçekten ucuz aynısının corratec i motion modeli 1150.p

Merhaba arkadaşlar forumdaki düşüncelerinizi yakından takip etmekteyim. Bendede bisiklet hastalığı var. Demir ata bindim mi her şeyi unutuyorum. tur ve dağ bisikletleri arasında uzun zaman ikilemde kaldım. çünkü eski bisikletim asvalt bisikletiydi. ama diyorumki uzun yollarda dağ bisikleti ile belki yorulurum ama hiç değilse kötü yol şartlarından etkilenerek lastik ve cant problemi yaşamam ne dersiniz?
bisiklet seçiminde ise üç seçenege indim. elbette fiat, görsellik ve renk aşkı faktörü var. renklerde siyah ağırlık ve kırmızı yada beyaz motif istiyorum.
1.carraro 435 daytona v fren : 365 auro siyah renkli olması ilk tercihim.
2.cannondale f9 (2009) :399 auro mavi renk
3.corratec 2009 x vert mayon :449 auro mavi renk
Yorumlarınızı bekler bol pedallı kazasız günler dilerim................

@talha yavuz

Bu konunun aynısını ben açtım geçen hafta forumda... Orayı takip ettiniz mi bilemiyorum ama benim hem forumdan hemde yapmış olduğum araştırmalardan bisikletin iyi bir bisiklet olduğuna şüphem kalmadı.. Şimdilerde sorun bisikleti bulabilmekte.. Bisikleti gören yada duyan olurda haber verirse çok makbule geçecektir...:)

@Alper Tezgöçen

Gidon, gidon bogazı ve sele borusu neden kötü acaba açıklarsanız sevinirim. Bende almayı düşünüyorumda. :)

@Alper Tezgöçen

İşte herkesi teredtüte düşüren noktada orası. Gidon vs. :)

2 hafta önce ankara performans bisiklette görmüştün carraro 436 yı belki hala duruyordur

Geri