Scudo Sports

Carraro 224 ve Antalya

youtube dan epey video baktım ama aletlerimin yetersiz olduğunu görünce son çare aldığım yere götürdüm. akşam bisikleti aldığımda sorunun büyük oranda çözüldüğünü gördüm. ama zamanla yine olur dediler. teller esniyor kasıyor vs sonuçta. artık işin zevki bu sanırım. bugün decathlon günü.. bakalım kışlık neler alacağım. teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Scudo
Decathlon'dan neler aldım? >>

içlik uzun kollu siyah 23,95 TL./

içlik kısa kollu beyaz 19,95 TL./

BIKE LEGWARMER (BACAK ŞEYLERİ :) 44,99 TL./

paça bandı 1 adet 12,99 TL. sanırım bundan bir tane daha alacağım./

Polar bere fotosu yok :) 7,99 TL./

eksiklerim ise iyi bi yağmurluk, uygun ayakkabı :) gece aydınlatması.... bugün bir decathlon daha yapacağım..

ayrıca not olarak belirteyim İstanbulda yaşarken decathlon'un yüzüne bile bakmazdım şimdi Antalya'da alternatifsizlikten tek tercihim.. :)

20151108_083032.jpg 20151108_083058.jpg 20151108_083116.jpg 20151108_083209.jpg

KASK decathlon dan alınır mı acaba?

Merhabalar. Antalyada bi yol bisikleti grubu kurduk daha ilk turumuzu bile yapmadık. Ama suan 5 kişi falan varız cumartesi bi tur yapmayı planlıyoruz eğer aramıza katılmak isterseniz 0543 854 84 19 whaysapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

@BurakGG gençler epey takılmadım foruma... bisiklet grubunuzu kurdunuz mu turlara çıkıyor musunuz?

Antalya'dan sevgilerle... Bisiklete binmek harika... bu fotoğrafı geçenlerde triathlon yarışları yapıldığında konyaaltı sahil yolunda çekmiştim. yol bomboş mükemmeldi. klasik hareketi yapıp yolun ortasında bu fotoğrafı çekmek olmazdı... yollar açık olunca bisikletçi fırsatı kaçırmaz.

Dosyalar

• WhatsApp-Image-20160508 (1).jpg
    WhatsApp-Image-20160508 (1).jpg
    84,4 KB · Okunma: 36
@rknsycck

Antalya'dan akranım varmış, görüşmek tanışmak isterim.
yeni Sedona 300s aldım, dün sabah Konyaaltı'nda, akşam Lara'da bisiklet sürdüm.

IMG_8950.JPG

Aşağıdaki fotoğrafta daha önceki günlerden konyaaltı beachparktan gece vakti.

IMG_8933.JPG

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@kurloz üstad tanışalım... antalya da küçük bir bir bisiklet grubu kurup ufak turlar falan yapmak istiyorum.

Selam herkese.
Bugün Antalya ılık havasıyla bisiklete binmek için harika bir fırsat verdi bize.
Evimden çıkıp Hacısekililer köyüne kadar gittim. Oradan da geri dönüp Geyikbayırı na gittim.
Geyikbayırına 3 km kala dayanamayıp geri döndüm. Tam Geyikbayırına ulaşmadan önce korkunç bir rampa var çünkü.
İtiraf etmek gerekirse bisikleti orada elime aldım. Rampada belediyenin asfaltlama çalışması da ayrıca sürüşü zorladı.

Rota fotoğrflarını yüklüyorum.... ilki gidiş rotam.... ikincisi ise dönüş rotam.

Dönüşü elbette Hurma üzerinden Konyaaltı Plajında dinlenme molası vererek yaptım.

Moskova'da 30.000 bisikletçi sokaklara çıkmış ya la.... bravo... (link)

Arkadaşlar bu carraro 224 ü uzun sürüşlere hazırayabilir miyim sizce? yani neleri değiştirmeliyim?
Benim tahminim bir kere frenleri değiştirmeliyim.
Bagaj almalıyım.
Tur çantaları vs almalıyım.
sizce?

Dosyalar

• dönüş.jpg
    dönüş.jpg
    105,3 KB · Okunma: 35
  • gidiş.jpg
    gidiş.jpg
    109,6 KB · Okunma: 15
  • Beğen
Tepkiler: kurloz