Scudo Sports

Carraro 2015 modelleri

@Mustafa_Sayar

Tabiki bir Mtb kadar değil ama ben sürüş hakimiyetini ve özellikle lastikleri çok beğendim.Bahsettiğin tarz yollarda biraz daha dikkatle sorunsuzca kullanabilirsin bence.

Scudo
@Onurcan0760
Ben 1.87 boyundayim kac kadro olur bana.Birde ben belden ameliyatliyim sikinti yasamam dimi bununla.Zaten gidonu ayarli diye bu markayi ve modeli sectim.

@Mustafa_Sayar
Kadro boyunu keşke deneme imkanın olsa ben 1.73 boyundayım en küçük boy kadroyu aldım.Ona rağmen 28 jant oluşundan dolayı bana ilk binişlerimde sanki büyük almışım gibi gelmişti ama sonradan alışıyorsun.sende boy var bence en büyük beden kadroyu al rahatça bin.Olmazsa gidondan ince ayar yaparsın ama uzun boyluların gidon ayarı ile çok rahat ettiklerini çok kez duydum.

Bunun en buyuk kadro boyi kac ki acaba neyse gidince biner olcer ona gore alirim.Tesk kardesim

@Mustafa_Sayar

Rica ederim ben 3 boyu var diye biliyorum sen en büyüğünü almalısın bence.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa_Sayar
2016lar hakkında bilgi sahibi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
@mehmet.ali
Hala bekliyoruz :) Geçen sene eşime Juliet modelini almıştık Carraro'nun. Şimdi de babama bisiklet alacağız. 2016 modelleri çıksın, bir bakalım şehir bisikletlerine. Fiyatlar çok yüksek gelirse 2015 Style Man alacağız artık.

Evet bugün 062 modeli için fiyat aldım 2016 modeller 3560TL civarı olacakmış. Yani %18-20 zam gelmiş.
Anlaşılan bu yıl bisiklet alınmaz.

Arkadaşlar merhaba gruba yeni üye olduğumdan konu açamıyorum. bende uzun zamandır ne alayım diye araştırma yapmaktan araştırdıkça yeni birşey öğrenip o olsun bu olsun derken bisiklet alamayanlardanım. Sonunda yoruldum pes ettim akışına bırakmaya çalışıyorum. Şimdi aşağıdaki 4 bisiklet modelinden birini almayı düşünüyorum. Boyum 177 , bacak boyum 77cm.
Sitede araştırdığım da benim için uygun kadro bunlardan hangisi acaba
170 - 175 41 - 43 cm 16 - 17 "
175 - 180 43 - 46 cm 17 - 18 "
dikkatimi çeken modelleri aşağıdaki resimde özellikleriyle göreceksiniz. sitedeki fiyatlarından arkadaşın bana verecek olduğu fiyatıda belirttim. Şehir içi kullanım. Arkadaşlar şehir dışına ve turlara gidiyorlar onlara takılmak maksadım. Gruptada mtb kullanıyorlar, araziye çıkıyorlar. Hangisini alırdınız.
bis.JPG

Geri